Ο Κωστής Σαββιδάκης, κάθε βράδυ, μέσα από τις Άγριες Μέλισσες έρχεται κοντά στο τηλεοπτικό κοινό ως «παπά – Γρηγόρης». «Πιστεύω στον Θεό από μωρό παιδί. Ο παπάς που υποδύομαι στις Άγριες Μέλισσες είναι ένας παπάς που ο καθένας θα ήθελε να έχει στην ενορία του. Ο “Άγιος Παΐσιος” στο Mega είναι μια πάρα πολύ ωραία δουλειά. Επιτέλους βλέπουμε κάτι με την θρησκεία μας, συνήθως το αποφεύγαμε», είπε αρχικά ο Κωστής Σαββιδάκης στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» του Mega το πρωί της Δευτέρας (14/03).

Στην συνέχεια ο ηθοποιός μίλησε για το θαύμα που βίωσε στο παρελθόν.

Κωστής Σαββιδάκης: Κόλλησε ο σταυρός στην πλάτη μου, έκανα ακτινογραφία και βρέθηκε κάτι

Ο Κωστής Σαββιδάκης είπε στη συνέχεια: «Στους Αγ. Ισιδώρους βίωσα ένα θαύμα. Όταν με σταύρωνε ο πάτερ, ο σταυρός κόλλησε στην πλάτη μου. Έκανα ακτινογραφία και όντως βρέθηκε κάτι. Δε φοβήθηκα. Είπα στον εαυτό μου ότι θα είναι σαν να πάω εκδρομή. Θα μπω 10 μέρες στο νοσοκομείο να καθαρίσω και να βγω».

Η περιπέτεια με τον κορονοϊό

«Ήταν δύσκολα. Ήμουν 18 μέρες στο νοσοκομείο. Οι συνθήκες στο νοσοκομείο ήταν δύσκολες, όχι η ασθένεια. Οι μέρες στο νοσοκομείο ήταν οι χειρότερες της ζωής μου. Το κινητό με βοήθησε επειδή συνομιλούσα με φίλους, αλλιώς θα έβγαινα τρελός» εξομολογήθηκε ο Κωστής Σαββιδάκης μιλώντας για την περιπέτεια του με τον κορονοϊό.