Αντιμέτωπος με τον κορονοϊό ήρθε ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης και όπως αποκάλυψε ο ίδιος έμεινε 18 μέρες στο νοσοκομείο. Ο αγαπημένος «παππά – Γρηγόρης» από τις Άγριες Μέλισσες, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό, το πρωί της Πέμπτης (03/02) και μίλησε για την περιπέτεια με τον κορονοϊό ενώ μοιράστηκε με τους παρουσιαστές και ορισμένα tips τα οποία ακολουθεί ώστε να χάσει κιλά.

«Νόσησα από κορονοϊό πριν από τρεις μήνες. Το πέρασα δύσκολα. Είναι προσωπικό δεδομένο το αν έχω εμβολιαστεί. Θα πω όμως πως όλοι μας είτε έχουμε κάνει δύο δόσεις, είτε δεν έχουμε κάνει καμία, τώρα έχει λήξει το διαβατήριο. Νόσησα και ήταν πολύ δύσκολες οι συνθήκες. 18 ημέρες στο νοσοκομείο και θέλω να ευχαριστήσω τις νοσοκόμες και τους γιατρούς», ανέφερε αρχικά ο Κωστής Σαββιδάκης.

Ο ηθοποιός πρόσθεσε στην συνέχεια πως: «Δεν υπάρχει αρκετό νοσηλευτικό προσωπικό και οι νοσοκόμοι δε μπορούσαν να βοηθήσουν όπως θέλουν. Άκουσαν τα αφτιά μου, ασθενείς να φωνάζουν “λύστε μας” – ήταν δεμένοι στα κρεβάτια γιατί είχαν σπασμούς από τον κορονοϊό – γιατί δεν προλάβαινε το νοσηλευτικό προσωπικό. Το άκουσα με τα αφτιά μου και ρώτησα. Έτσι μου είπαν αυτό».

«Βρήκα απαράδεκτες συνθήκες στο νοσοκομείο. Και όχι μόνο εγώ. Όλοι όσοι νοσηλεύονται περνούν δύσκολα. Δεν κινδύνευσα να διασωληνωθώ. Ήταν χαμηλό το οξυγόνο μου και γι’ αυτό έμεινα μέσα τόσες μέρες. Πρέπει βέβαια να είχε συμβεί και κάτι με το μηχάνημα, μου είχαν βάλει δυνατά το οξυγόνο, με αποτέλεσμα να πάθω ζημιά στους πνεύμονες. Θα κοιτάξω αν είναι ιατρικό λάθος. Στις εξετάσεις που έκανα μετά, τα πνευμόνια μου δείχνουν ότι έχουν καταστραφεί –είτε από την πνευμονία, είτε από το πολύ οξυγόνο. Θέλω έξι με οκτώ μήνες για να επανέλθουν τα πνευμόνια μου στο κανονικό τους» τόνισε στην συνέχεια ο Κωστής Σαββιδάκης.

Η ανανεωμένη του εμφάνιση

Ανανεωμένος εμφανίστηκε ο Κωστής Σαββιδάκης στο πλατό της εκπομπής καθώς έχασε 12 κιλά. «Αισθάνομαι καλύτερα και έχω σκοπό να πετάξω και άλλα κιλά. Κάνω μια διατροφή που δεν τρώω άμυλο και υδατάνθρακες. Και έμαθα και ένα μυστικό που θα σας το πω μετά». είπε ο Κωστής Σαββιδάκης και η Φαίη Σκορδά του ζήτησε να το πει στον τηλεοπτικό αέρα.

«Πατάτες και μακαρόνια, αν τα βράσετε και τα φτιάξετε και τα βάλετε 24 ώρες στο ψυγείο, δεν παχαίνουν. Αν τα φας μετά από 24 ώρες που θα έχουν μείνει στο ψυγείο. Μπορείς να τα ζεστάνεις μετά κανονικά» είπε ο ηθοποιός.