Στον θάνατο του πρώην συζύγου της, μίλησε η ηθοποιός Άννα Φόνσου, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως ο Τάκης Μπουγάς, έφυγε ανέλπιστα από τη ζωή αλλά και ότι ήθελε να διαχειριστεί τον θάνατό του χωρίς να το μάθει κανείς.

«Ήταν ένας τόσο σπουδαίος άνθρωπος, τόσο ταπεινός και τόσο μεγάλης αξίας που «έφυγε» ξαφνικά κι ανέλπιστα σε ένα μήνα και διαχειρίστηκε τον θάνατό του. Ήθελε να μην γίνει σούσουρο, να μην το μάθω ούτε εγώ» είπε η Άννα Φόνσου σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ.

«Ο Τάκης πήγε τυχαία να κάνει γενικές εξετάσεις από τη γκρίνια τη δική μου. Ήμασταν πολύ φίλοι, ήταν ο άνθρωπός μου. Πήγε, έκανε ακτινογραφία θώρακος και βγήκε ο γιατρός κι λέει ότι ήταν γεμάτος καρκίνο. Δεν το άκουσε ο Τάκης πρώτα», είπε η ηθοποιός.

«Μην πείτε τίποτα στην Άννα»

«Πήγα εγώ κι η αδελφή του και μας είπαν ότι ο Τάκης είναι χάλια. Δεν είχε καταλάβει τίποτα. Είπε στο γιατρό ότι θέλω να διαχειριστώ μόνος μου το θάνατό μου, μην πείτε τίποτα στην Άννα. Κι εγώ να τα ξέρω. Με εντυπωσίασε που την παραμονή της κηδείας με έπαιρναν οι τραγουδιστές και με ρωτούσαν τι ώρα είναι η κηδεία. Τον χάσαμε και δεν ήρθε κανένας βέβαια”.