Η Κολομβιανή παγκόσμια σούπερ σταρ, Σακίρα, είναι μία περήφανη μαμά και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό της μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης σε τουρνουά καράτε από τον 7χρονο γιο της, Σάσα.

Μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το βίντεο στο οποίο εμφανίζεται να ζητωκραυγάζει, να χοροπηδά και να χειροκροτεί, καθώς ο Σάσα ανεβαίνει στο πρώτο σκαλί του βάθρου. «Την επόμενη φορά, αν δεν θέλουν να φωνάζω τόσο πολύ, θα πρέπει να μου πάρουν ένα φίμωτρο», αστειεύτηκε η Σακίρα στην λεζάντα.

Είναι η δεύτερη φορά που κερδίζει ο γιος της σε παρόμοια διοργάνωση αναφέρει το περιοδικό «Hola». Η τραγουδίστρια η οποία επίσης αγαπά τον αθλητισμό, έχει ένα ακόμη γιο τον Μίλαν με τον ποδοσφαιριστή Τζεράρ Πικέ.

«Το μυαλό μου δεν σταματά ποτέ», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφερόμενη στους δυο γιους της. «Ονειρεύομαι τα παιδιά μου και ανησυχώ συνεχώς γι’ αυτά. Βασανίζω τον καημένο τον άντρα μου για κάθε θέμα που τους αφορά». Και προσθέτει: «Είμαι η μαμά τίγρης, η μαμά ελικόπτερο, μία διαφορετική μαμά», αστειεύτηκε η τραγουδίστρια.