Κοιτώντας απ’ έξω προς τα μέσα, στη ζωή των διασήμων και πλούσιων celebrities φαίνεται σαν να έχουν όλοι μία αψεγάδιαστη ζωή. Φυσικά κάτι τέτοιο απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Έχουν φήμη και περιουσία, και πολλοί θαυμαστές υποθέτουν ότι η ζωή τους είναι τέλεια σε κάθε βήμα.

Υπάρχει μια λανθασμένη αντίληψη ότι η οικονομική ελευθερία δίνει στα αστέρια τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τα εκατομμύρια δολάρια τους λύνοντας κάθε μικρό πρόβλημα που έχουν, αλλά στην πραγματικότητα, ορισμένες συνήθειες και προσωπικά ζητήματα παραμένουν εμπόδιο, ανεξάρτητα από το πόσα εκατομμύρια υπάρχουν στην τράπεζά τους.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και οι διάσημοι είναι απλά άνθρωποι με μεγαλύτερη περιουσία. Και ως τέτοιοι έχουν περίεργες συνήθειες και κολλήματα που συνεχίζουν να υπάρχουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο αείμνηστος Στιβ Τζομπς της Apple ο οποίος παρουσίαζε εμμονική συμπεριφορά και είναι γνωστό ότι έτρωγε το ίδιο τρόφιμο για όσες μέρες στη σειρά μπορούσε να αντέξει. Κάποια στιγμή στη ζωή του, έτρωγε άφθονα καρότα για αρκετές ημέρες στη σειρά και το δέρμα του άρχισε να παρουσιάζει μια πορτοκαλί απόχρωση.

1 – Eminem

Ο Eminem είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πλέον αναγνωρίσιμους ράπερ στη σύγχρονη ιστορία, και μάλιστα έχει δώσει στον εαυτό του τον αυτοαποκαλούμενο τίτλο «Rap God». Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης έχει μια περιουσία καθαρής αξίας 230 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά ακόμα και με μια περιουσία αυτού του μεγέθους, εξακολουθεί να κουβαλά μαζί του έναν περίεργο παιδικό φόβο που απαιτεί μία συγκεκριμένη ρουτίνα κάθε βράδυ.

Ο Eminem παραδέχεται ότι ακόμα δεν μπορεί να κοιμηθεί σε ένα δωμάτιο αν υπάρχει έστω και μια ρωγμή φωτός στον χώρο του. Μπορεί να κοιμηθεί μόνο εάν το υπνοδωμάτιο ή το δωμάτιο του ξενοδοχείου του είναι κατάμαυρο και χρειάζεται να του φέρουν μαύρες σκληρές κουρτίνες και μάσκα ύπνου όταν ταξιδεύει και χρειάζεται να κοιμηθεί σε νέο μέρος. Αν κατά τύχη εμφανιζόταν μια ρωγμή φωτός τη νύχτα, ο Eminem δεν θα μπορούσε να ξανακοιμηθεί.

2 – Ντέμι Μουρ

Η Ντέμι Μουρ έχει πρωταγωνιστήσει σε πλήθος πασίγνωστων ταινιών. Βρίσκεται στο προσκήνιο για δεκαετίες και διατηρεί την εμμονή της να δείχνει πάντα άψογη. Είναι μια από τις λίγες ηθοποιούς που έχει διατηρήσει σταθερά ένα καλογυμνασμένο κορμί και σαφώς δίνει μεγάλη έμφαση στο να δείχνει τέλεια. Αυτό δεν είναι πολύ δύσκολο να γίνει, δεδομένου ότι το αστέρι ζει με μια τεράστια περιουσία 200 εκατομμυρίων δολαρίων.

Θα μπορούσε κανείς να υποθέσει ότι βασίζεται σε μια σειρά από ακριβές λοσιόν και φίλτρα για να δείχνει πάντα ζωντανή και νεανική, αλλά αυτό δεν ισχύει. Αντίθετα, αυτή η πολυεκατομμυριούχος χρησιμοποιεί ζωντανές βδέλλες για να την βοηθήσουν να αποτοξινωθεί. Ανέχεται να της βάζουν βδέλλες και λέει ότι βλέπει πραγματικά τα οφέλη στον οργανισμό της από αυτή την εμπειρία.

3 – Κάμερον Ντίαζ

Η Κάμερον Ντίαζ αποπνέει αυτοπεποίθηση και έχει γίνει μια από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Έχει πρωταγωνιστήσει σε μια σειρά από επιτυχημένες ταινίες, συμπεριλαμβανομένων των θρυλικών Charlie’s Angels και The Mask.

Η Ντίαζ γνώρισε μεγάλη επιτυχία στην καριέρα της, κι όμως έχει τη συνήθεια που η περιουσία της 140 εκατομμυρίων δολαρίων απλά δεν μπορεί να επιδιορθώσει. Πάσχει από κάποιους είδους OCD και ως αποτέλεσμα, ανοίγει πόρτες με τους αγκώνες της αντί για τα χέρια της.

4 – Τζένιφερ Άνιστον

Η Τζένιφερ Άνιστον έγινε παγκοσμίως γνωστή για την ερμηνεία της ως Rachel Green στο εμβληματικό sitcom, Friends. Έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια τεράστια αυτοκρατορία 300 εκατομμυρίων δολαρίων και είναι μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς στην τηλεόραση. Έχει πλήρη οικονομική ελευθερία και άφθονη επιτυχία και σταθερότητα στη ζωή της, ωστόσο κουβαλά έναν παράλογο φόβο μαζί της κάθε μέρα. Έχει αποκαλυφθεί ότι η Άνιστον είναι πολύ προληπτική και φοβάται την κακοτυχία.

Όταν πετάει οπουδήποτε σε ένα αεροπλάνο, μπαίνει στο αεροπλάνο με το δεξί της πόδι και χτυπά το εξωτερικό του αεροπλάνου με το αριστερό της πόδι. Αυτή η τελετουργική διαδικασία δεν διαταράσσεται ποτέ και δεν θα μπει στο αεροπλάνο αν δεν μπορεί να περάσει με αυτή τη σειρά.

5 – Τζόνι Ντεπ

Αυτός ο εξαιρετικά επιτυχημένος ηθοποιός έχει αποδείξει ότι είναι πραγματικά μια υπολογίσιμη δύναμη στη μεγάλη οθόνη. Ο μεγάλος κατάλογος των επιτευγμάτων του περιλαμβάνει τους πρωταγωνιστικούς ρόλους του στα Edward Scissorhands, Willy Wonka, Pirates of the Caribbean και The Mad Hatter, και αυτά είναι μόνο μερικά. Η πολυετής καριέρα του Ντεπ στη βιομηχανία του θεάματος είχε ως αποτέλεσμα μια περιουσία 150 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά δεν υπάρχει χρηματικό ποσό που να μπορεί να διορθώσει την περίεργη συνήθεια που έχει.

Είναι ενδιαφέρον ότι στον ελεύθερο χρόνο του, παραδέχεται ότι έχει εμμονή με τις Barbies. Του αρέσει να παίζει μαζί τους στον ελεύθερο χρόνο του και έχει μια συλλογή κούκλων Barbie που ζηλεύει κάθε συλλέκτης.

6 – Πάμελα Άντερσον

Η Πάμελα Άντερσον έχει ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα στο Χόλιγουντ. Έγινε γνωστή αφού εμφανίστηκε στο Home Improvement στο πλευρό του Τιμ Άλεν , που οδήγησε στον μεγαλύτερο ρόλο που έχει δει ποτέ στην καριέρα της, εκείνο στο Baywatch. Η εντυπωσιακή εμφάνισή της μαγνητίζει τους θαυμαστές της εδώ και δεκαετίες και οι κάμερες σίγουρα λατρεύουν να καταγράφουν την εικόνα της με κάθε ευκαιρία.

Ωστόσο, η Πάμελα Άντερσον δεν μοιράζεται την ίδια σχέση με την εικόνα της όπως την έχουν άλλοι άνθρωποι στο μυαλό τους. Στην πραγματικότητα, πάσχει από eisoptrophobia, από την πάθηση δηλαδή που ένα άτομο δεν μπορεί να δει τον εαυτό του στον καθρέφτη. Στην πραγματικότητα, η Άντερσον αποφεύγει όλους τους καθρέφτες καθώς και όλες τις ανακλαστικές επιφάνειες, αρνούμενη να εμπλακεί με την ίδια της την εικόνα.