Την πρόσφατη συνέντευξη του Σάκη Ρουβά ο οποίος αναφερόμενος στον Δημήτρη Λιγνάδη με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν, δήλωσε μεταξύ άλλων πως βιώνει μία κόλαση, μετά τις καταγγελίες που βγήκαν στη δημοσιότητα. Οι δηλώσεις αυτές του τραγουδιστή σήκωσαν αντιδράσεις ενώ ο Γιάννης Μόρτζος, αναρωτήθηκε αν πρέπει «να πέσουμε να φάμε» τον Σάκη Ρουβά για τα όσα είπε.

Ο ηθοποιός εστίασε στην συνεργασία του Σάκη Ρουβά με τον Δημήτρη Λιγνάδη τονίζοντας πως μάλλον άφησε καλές εντυπώσεις στον τραγουδιστή και γι’ αυτό έχει το δικαίωμα να επαινέσει την συνεργασία τους ενώ πρόσθεσε πως, σε ένα βαθμό, εκτιμά την συμπάθεια που δείχνει στον σκηνοθέτη.

«Φαίνεται πως η συνεργασία του Σάκη Ρουβά με τον Δημήτρη Λιγνάδη ήταν τόσο καλή και πρόσφορη που του άφησε καλές εντυπώσεις. Έχει, λοιπόν το δικαίωμα ο Σάκης Ρουβάς να επαινέσει τη συνεργασία τους γιατί ο Λιγνάδης είναι ένας καλλιτέχνης βεβαίως, ένας σκηνοθέτης αναγνωρισμένης αξίας. Δεν μπορώ να πω εγώ… Κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί αυτό. Σε ένα βαθμό εκτιμώ την συμπάθεια του Ρουβά προς τον Λιγνάδη, είναι δικαίωμα του», είπε αρχικά ο Γιάννης Μόρτζος.

«Δεν θα καταδικάσω εγώ τον Σάκη Ρουβά. Πρέπει να πέσουμε να τον φάμε επειδή είπε αυτά;», αναρωτήθηκε ο ηθοποιός.