Ο Γιάννης Καλλιάνος και η σύζυγός του, Χάρις Δαμιανού ήταν την Παρασκευή (4/2) στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και την ώρα της συζήτησης που είχαν η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ένα αστείο στιγμιότυπο, όπου ο πατέρας της ήθελε να της κάνει προξενιό έναν γιατρό στο νοσοκομείο που μπήκε για λίγες ημέρες.

«Πάει στο νοσοκομείο ο μπαμπάς μου – να είναι καλά – και μου λέει “Μπήκε προηγουμένως ένας γιατρός… Κούκλος, να τον ρωτήσουμε αν είναι ελεύθερος”. Τώρα ταλαιπωρείται. Είναι υπέροχος ο μπαμπάς μου» αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου και ξέσπασε σε γέλια.

Ο πατέρας της παρουσιάστριας αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με την υγεία του και το τελευταίο διάστημα μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο.

Το ρεφρέν που της έγραψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μέσα σε ένα λεπτό

Η Κατερίνα Καινούργιου τώρα ζήτησε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Παρασκευής (4/2) από τον Ανδρέα Μικρούτσικο να της γράψει ένα στίχο με τη λέξη «ρίγος» και ο γνωστός συνθέτης απέδειξε ότι άμα έχεις την κατάλληλη μούσα η έμπνευση έρχεται και σε ένα λεπτό. Τόσο χρειάστηκε – τον χρονομέτρησαν όπως είπε – για να γράψει το ρεφρέν αφήνοντας άφωνη την παρουσιάστρια.

«Ρίγος, ρίγος, με πιάνει ρίγος. Όταν σε βλέπω νιώθω ότι είμαι λίγος» της απήγγειλε ο Μικρούτσικος.

«Τί είπες ρε, Ανδρέα. Πραγματικά με συγκίνησες» δήλωσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, με την Κατερίνα Καινούργιου να του λέει «είσαι τεράστιος».

«Στο αφιερώνω» της είπε και της παρέδωσε το χαρτάκι.