Η επιχείρηση Skaras αποτελεί μία από τις αξιολογότερες προτάσεις στο χώρο του κοσμήματος, καθώς μετρά περισσότερα από 50 χρόνια λειτουργίας. Η αρχή έγινε το 1952 όταν ο Ευάγγελος Β. Σκάρας ίδρυσε το κοσμηματοπωλείο επί της Υμηττού, με τον γιο του Θεοφάνη Ε. Σκάρα, να αναλαμβάνει σταδιακά τα ηνία από το 1980.

Σήμερα στο «τιμόνι» βρίσκεται η τρίτη γενιά ιδιοκτητών, τα αδέρφια Λίνος και Ευγενία Σκάρα, οι οποίοι πρόθυμοι και ευγενικοί συναντούνται καθημερινά στο κοσμηματοπωλείο επί της οδού Ευτυχίδου, για να σας εξυπηρετήσουν όσο το δυνατόν πιο προσωποποιημένα γίνεται.

Στο κοσμηματοπωλείο Skaras δίνεται μεγάλη έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων, κάτι που θα διακρίνετε και μόνοι σας ρίχνοντας μια ματιά στις βιτρίνες και τις προθήκες του. Οι ολοκληρωμένες συλλογές του χαρακτηρίζονται για την κομψότητα και τη διακριτική πολυτέλεια, αποτελώντας ιδανικές επιλογές για τις καθημερινές σας ανάγκες αλλά και τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις.

Κοσμήματα άψογης κατασκευής και υψηλών προδιαγραφών από κορυφαίες στο χώρο εταιρείες όπως Pandora, Maurice Lacroix, Gabriela Rigamonti (ιταλίδα fashion designer) -αυτές τις τρεις θα τις βρείτε σε αποκλειστικότητα μόνο στο κοσμηματοπωλείο Skaras σε ολόκληρο το Παγκράτι-, Triantos, Facadoro και Breuning προσδίδουν στην εμφανίσεις σας επιπλέον λάμψη.

Όσο για τους λάτρεις των ρολογιών; Ιδιαίτερα κομμάτια των Seiko και Tissot (σε αποκλειστικότητα), Rolex, Longines, Tag Heuer, Omega κ.α. αποτελούν τις καλύτερες προτάσεις δώρου για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, και γιατί όχι και για εσάς τους ίδιους.

Όσοι, πάλι, οργανώνετε μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας, τον γάμο ή την βάφτιση του παιδιού σας, εδώ θα βρείτε μια πολύ μεγάλη γκάμα κοσμημάτων που ταιριάζουν ιδανικά στην κάθε περίσταση. Περίπου 800 σχέδια σε βέρες, 150 διαφορετικά μονόπετρα και μια ιδιαίτερη πληθώρα σε σταυρούς βρίσκονται στη διάθεσή σας για να επιλέξετε εκείνο που ανταποκρίνεται στις δικές σας επιθυμίες και ανάγκες.

Tip: Το κοσμηματοπωλείο Skaras διαθέτει ένα πλήρως οργανωμένο και ενημερωμένο e-shop (www.jeweltime.gr), απ’ όπου μπορείτε να πραγματοποιήσετε online τις αγορές σας. Διαθέτει και εκπληκτικές προσφορές.

Info
Δευτέρα- Τετάρτη: 09.00- 15.00, Τρίτη- Πέμπτη- Παρασκευή: 09.00- 14.00 & 17.30- 20.30, Σάββατο: 10.00- 15.00