Κρίση εγκεφαλικού επεισοδίου υπέστη το βράδυ της Δευτέρας (24/01) η Κρίστυ Λυκοπούλου, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στo reality του Ant1, Φάρμα. Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε η ίδια η Κρίστυ Λυκοπούλου μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια της Φάρμας ένιωσε ένα μούδιασμα στην μια πλευρά του προσώπου της και κάλεσε ασθενοφόρο. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, όπου και της έγινε εισαγωγή, καθώς υπέστη κρίση εγκεφαλικού επεισοδίου.

Η Κρίστυ Λυκοπούλου, το πρωί της Πέμπτης (27/01) σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή «Πρωινό» μίλησε για την περιπέτεια υγείας της και εξήγησε γιατί το γνωστοποίησε μέσω του Instagram.

Κρίστυ Λυκοπούλου: Μέσα σε μισή ώρα είχε παγώσει η δεξιά μου πλευρά

«Άρχισα να αισθάνομαι ένα μούδιασμα στη δεξιά πλευρά του προσώπου μου. Μέσα σε μισή ώρα είχε παγώσει η δεξιά μου πλευρά, ανέβαινε προς το κεφάλι, δεν μπορούσα να κουνήσω αυτό το μέρος. Ήμουν μόνη και αυτός ήταν ο λόγος που το μοιράστηκα με τους διαδικτυακούς μου φίλους γιατί έχω ένα μεγάλο κοινό στο Instagram και έχω καλή επαφή» είπε, κάτι που προκάλεσε τον Γιώργο Λιάγκα να της πει «Καλά, άσε τους followers τώρα!».

«Ήμουν σε έναν πανικό. Πέρασα από νευρολογική και παθολογική εξέταση. Ήταν τα πρώτα δείγματα ισχαιμικού επεισοδίου. Περιμέναμε και μου έκαναν πολλές εξετάσεις. Αυτή τη στιγμή που σας μιλάω είμαι καλά, το μούδιασμα έφυγε, είναι όμως κάτι που δεν έχει κλείσει. Τις επόμενες μέρες είναι να κάνω 2 μαγνητικές για να δούμε τι συμβαίνει. Λίγο το μάτι μου έχει πρηστεί αλλά είμαι καλά» είπε η Κρίστυ Λυκοπούλου.