Όλοι χρειαζόμαστε έναν φίλο να ενδιαφερθεί για εμάς ακόμα και στις πιο άβολες και άκυρες στιγμές. Όπως έχει δηλαδή ο κινηματογραφικός Τζέιμς Μποντ, Ντάνιελ Κρεγκ τον επίσης διάσημο ηθοποιό Χαβιέ Μπαρδέμ.

Πρόσφατα ο Ντάνιελ Κρεγκ έδωσε συνέντευξη στον καλό του φίλο Χαβιέρ Μπαρδέμ, με τον οποίο έπαιξε μαζί στην ταινία Τζέιμς Μποντ: Skyfall του Σαμ Μέντες που κυκλοφόρησε το 2012. Η συνέντευξη έγινε μέσω Zoom για το Actors On Actors του Variety και ο Κρεγκ, είχε ένα τραύμα στο μέτωπο που αιμορραγούσε, χωρίς όμως να το έχει πάρει χαμπάρι.

Πέρασαν περίπου 22 λεπτά συνέντευξης χωρίς να έχει καταλάβει το παραμικρό μέχρι για να το συνειδητοποιήσει.

«Αν δεν τραυματιστώ στα γυρίσματα, κάτι δεν κάνω σωστά»

Η γρατσουνιά δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Μπαρδέμ, ο οποίος ωστόσο περίμενε το τέλος της συνέντευξης για να μάθει τι συνέβη. «Επίτρεψέ μου να σου κάνω μια τελευταία ερώτηση», είπε ο Ισπανός ηθοποιός. «Τι σου συνέβη εδώ;» ρώτησε τον Κρεγκ, δείχνοντας το σημείο στο μέτωπό του.

Ο πρώην πράκτορας 007 απόρησε με την ερώτηση του φίλου του και απάντησε με χιούμορ: «Πού; Χτύπησα το κεφάλι μου; Έχω σάντουιτς στο κεφάλι μου;» και σηκώθηκε για να δει σε έναν καθρέφτη το σημάδι που εννοούσε ο Μπαρδέμ.

Επιστρέφοντας στη θέση του, ξεσπώντας σε γέλια εξήγησε πώς κατάφερε να τραυματιστεί: «Μου έστειλαν ένα υπέροχο δαχτυλίδι φλας στο οποίο έχω τοποθετήσει ένα iPad στο κέντρο του και μου έπεσε στο κεφάλι λίγο πριν τη συνέντευξη».

«Είναι 17 χρόνια τώρα που παίζω τον Μποντ. Δεν είναι περίεργο που τραυματίζομαι κάθε φορά που κάνω μια ταινία… Αν δεν τραυματιστώ στα γυρίσματα, κάτι δεν κάνω σωστά», συμπλήρωσε αστειευόμενος ο Βρετανός.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ όντως έχει ένα ιστορικό τραυματισμών στα γυρίσματα των ταινιών. Κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Μποντ στο Quantum of Solace έχει τραυματιστεί στον δεξιό ώμο, στο Skyfall έχει πάθει θλάση στους μύες της γάμπας και στο Spectre έχει τραυματιστεί στον πρόσθιο χιαστό.

Δείτε ολόκληρη την έτσι και αλλιώς απολαυστική συνέντευξη