Τη γνωρίσαμε στο περσινό «Next Top Model». Ένα χρόνο μετά κάνει ξανά την εμφάνισή της και αποκαλύπτει πικρές αλήθειες για το χώρο της πασαρέλας. Τώρα πια ασχολείται με το χώρο της κομμωτικής και νιώθει καλύτερα.

Διαβάστε τη συνέντευξη που έδωσε στην Espresso:

Πολλοί θα περίμεναν μετά το «Next top Model» να συνεχίσεις στο χώρο της πασαρέλας. Γιατί δεν το έκανες;»
Εδώ στην Ελλάδα δεν υπάρχει μόντελινγκ και δεν είναι μόνο δική μου άποψη αυτό που σας λέω. Εδώ το ονομάζουν έτσι για να καλύπτουν άλλα πράγματα, όπως γνωρίζουν ορισμένοι εκεί έξω που μόνη τους επιδίωξη είναι να καταστρέφουν νέα κοριτσάκια. Πολύ απλά σταμάτησα από τον χώρο αυτό για να μην είμαι μία από τις πολλές που θα μπουν στο κύκλωμα της βρομιάς, όπως το ονομάζω εγώ. Αγανάκτησα και έκανα εμετό με αυτά που έβλεπα και άκουγα.

Τι εννοείς;
Θες δε θες στο κύκλωμα αυτό όλοι γνωρίζουμε ο ένας για τον άλλον. Ξέρω πολλά, είδα πολλά αλλά δεν μπορώ να κατονομάσω. Σταμάτησα γιατί δεν είμαι φτηνή και δεν με ενδιαφέρει να βγάλω λεφτά με το να παρέχω υπηρεσίες σε ηλικιωμένους όπως άλλες κοπέλες. Όποια πει ότι δεν το έχει κάνει, λέει ψέμματα. 

Πώς βλέπεις το φετινό παιχνίδι και πού νομίζεις ότι οφείλεται η χαμηλή τηλεθέαση;
Το μόνο που μου αρέσει από το φετινό «Νext top Model» είναι ότι το σπίτι είναι πιο ωραίο από αυτό που είχαμε εμείς. Μάλιστα μια κοπέλα, η Ειρήνη, που μαλλιοτραβήκτηκε με την Καγιά σε ένα επεισόδιο είναι φίλη μου. Τυχαίο, δεν νομίζω (γελάει). Προσπάθησαν να στήσουν καβγάδες για να ανταγωνιστούν «Το Νησί» αλλά ο κόσμος βαρέθηκε τα στημένα και ξέρει να κρίνει.