Στην κάμερα του Mega Καλημέρα παραχώρησε συνέντευξη ο Σταύρος Σβήγκος με αφορμή την πρεμιέρα του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» η οποία έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 08 Ιανουαρίου στις 20:00 μέσα από την συχνότητα του Ant1. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην ανάγκη του να εργαστεί στο ΚΕΘΕΑ, τις ναρκωτικές ουσίες αλλά και τη δημοσιογραφία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σταύρος Σβγήκας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήταν μια προσωπική μου ανάγκη να εργαστώ στο ΚΕΘΕΑ, όπως ακόμα έχω τέτοιες ανάγκες. Δεν είχα κάποιο προσωπικό βίωμα. Σαφώς γνωρίζω τις ουσίες».

Ο ηθοποιός ρωτήθηκε για δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει σχέση με χρήση ναρκωτικών ουσιών κι εκείνος απάντησε πως: «ναι, απλώς δεν θεωρώ ότι είναι απαραίτητα κακές και πρέπει να ξορκίσουμε το κακό. Ας αλλάξει ο τρόπος που κυκλοφορούν για να ισιώσει και το υπόλοιπο πράγμα. Αυτή είναι η άποψη μου».

«Έχω περάσει ανδρολοχεία»

«Επίσης πολλές φορές, όπως ξέρουμε όλοι, η δημοσιογραφία μπερδεύεται και αντί να μεταφέρει σωστά τα λεγόμενα και την είδηση, φτιάχνει κάπως πιο λαμπερή την είδηση για να πουλήσει. Μπορεί να έχω κάνει, αλλά έχει μεγάλη διαφορά το «είμαι χρήστης» γιατί χρήστης είναι αυτός που έχει μια συνέχεια απέναντι σε μια ουσία. Είναι μεγάλη η διαφορά από το να πεις πως έχω δοκιμάσει» είπε μεταξύ άλλων ο Σταύρος Σβήγκος.

Επίσης, αναφέρθηκε και στο ρόλο του πατέρα που τον έχει αλλάξει. «Η πατρότητα με έχει κάνει βούτυρο, βλέπω διαφήμιση και κλαίω» τόνισε και συμπλήρωσε: «Έχω περάσει ανδρολοχεία, είχα ψιλοπρηστεί, έβλεπα κάτι και έκλαιγα, εκεί καταλαβαίνεις τι θα πει αγάπη».