Η Ιωάννα Τούνη, το μεσημέρι της Παρασκευής (31/12) έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να μιλήσει για ένα μήνυμα που δέχτηκε από «φίλη» της, η οποία την έκραζε.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή influencer έδειξε μέσω screenshot, το μήνυμα που έλαβε από γνωστή της, η οποία μπερδεύτηκε και το έστειλε στην ίδια. Το εν λόγω μήνυμα έγραφε χαρακτηριστικά: «Πόσο φθηνιάρα ρε μ… κα, στο Παρίσι πήγε και μας λέει τί πληρώνει για ένα νερό, γιατί έχει συνηθίσει τα πάντα τζαμπέ».

Η ίδια η Ιωάννα Τούνη της απάντησε: «Καλησπέρα και σε εσένα. Ο λόγος που δεν θα έχεις ποτέ τα πάντα «τζαμπέ» όπως λες, είναι γιατί είσαι κακιασμένος άνθρωπος και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Χρόνια πολλά!».

Η Ιωάννα Τούνη, αφού έδειξε στους ακόλουθούς της τα μηνύματα που αντάλλαξε με τη φίλη της, θέλησε να στείλει και ένα ακόμη μήνυμα, γράφοντας: «Ελπίζω τη νέα χρονιά να ασχοληθούμε λίγο παραπάνω με τον εαυτό μας και λιγότερο με τους γύρω μας. Έτσι θα πετύχουμε παραπάνω πράγματα ΓΙΑ ΕΜΑΣ. Η κατσίκα του γείτονα δεν μας φταίει σε τίποτα από όσα μπορεί να πηγαίνουν στραβά στην ζωή μας. Ας δουλέψουμε με τον εαυτό μας, για τον εαυτό μας».