Η αδερφή της Πενέλοπε Κρουζ τον τελευταίο καιρό απασχολεί όλο και περισσότερο τα media και όχι αδίκως. Μοιάζει απίστευτα με την αδερφή της, είναι φινετσάτη, φιγουράρει σε περιοδικά και η μεσογειακή της ομορφιά δεν περνά απαρατήρητη.

Πρόσφατα η Μόνικα Κρουζ επιλέχθηκε ως παρουσιάστρια σε εκδήλωση για τη νέα τσίχλα Smint Kiss 3. Ωστόσο, δεν είναι το μόνο επαγγελματικό της βήμα αυτό τον καιρό. Η καλλονή έχει ζήτηση, καθώς εκλήθη από την ισπανική «Elle» να ποζάρει στο χριστουγεννιάτικο τεύχος του περιοδικού μαζί με άλλες δυο ισπανίδες ηθοποιούς. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό, καθώς φόρεσαν μόνο κρύσταλλα Swarovski στο σώμα τους. Εκτός από το εξώφυλλο της «Elle» η Ισπανίδα φιγουράρει στο ημερολόγιο της L’Oreal «Hairdressers Against AIDS», το οποίο είναι αφιερωμένη στην 1 Δεκεμβρίου, παγκόσμια μέρα κατά του AIDS.

Επιπλέον, η Μόνικα κάνει μικρά βήματα στο χώρο της μόδας μαζί με την εγκυμονούσα αδερφή της. Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί με την «Mango», δημιουργώντας ρούχα vintage με glamour πινελιές. Εκτός από την ισπανική εταιρία, έχουν συνεργασία με την ελβετική «Voegele», ενώ η Μόνικα πρόσφατα βρέθηκε στη Ζυρίχη για την παρουσίαση της συλλογής τους στην εβδομάδα μόδας.

Εάν νομίζετε ότι παρά τα κοινά τους βήματα υπάρχει ζήλια ανάμεσα στις αδερφές, καθώς η Πενέλοπε είναι πιο γνωστή, τότε η συμμετοχή της Μόνικα στους Πειρατές της Καραϊβικής θα σας διαψεύσει. Η Μόνικα ντουμπλάρει την αδερφή της, αφού πλέον είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και δηλώνει ευτυχισμένη που βοήθησε την Πενέλοπε, ενώ την ευγνωμονεί για όσα έχει μάθει απ’ αυτήν.

Από την παρουσίαση της Smint Kiss 3

Εξώφυλλο για την Elle Δεκεμβρίου

Από το ημερολόγιο κατά του AIDS

Οι δυο αδερφές ποζάρουν για την εταιρία Mango

Στην εβδομάδα μόδας της Ελβετίας