Με την Ματίνα Παγώνη «τα έβαλε» ο Γρηγόρης Πετράκος, μιλώντας για ακόμα μια φορά για τα εμβόλια και τον κορονοϊό. Ο τραγουδιστής μίλησε σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Love It» με αφορμή το τελευταίο βίντεο που ανέβασε στα social media.

«Το βίντεο που ανέβασα μιλούσε για πράγματα που κατά τη γνώμη μου δεν θα έπρεπε καν να τίθεται θέμα υποχρεωτικότητας, όπως είναι μία ιατρική πράξη. Έτσι μίλησα για άλλα πράγματα που θα έπρεπε κατ’ εμέ να είναι υποχρεωτικά και δεν είναι» είπε αρχικά ο τραγουδιστής».

«Είμαι ο πρώτος που μίλησε για αυτή την υπόθεση, από την πρώτη μέρα των μέτρων. Είναι φυσιολογικό να μου κάνουν επίθεση για τα λεγόμενά μου και δεν κρατάω κακία» είπε στη συνέχεια ερωτηθείς για τις αντιδράσεις που προκαλούν τα λεγόμενά του.

Στη συνέχεια, απαντώντας στη Ματίνα Παγώνη που συνέστησε να μιλάει «έκαστος στο είδος του» ο Γρηγόρης Πετράκος απάντησε: «Είναι εύκολο να πεις ότι κάποιος που δεν έχει σχέση με την ιατρική γιατί μιλάει τώρα. Θα μπορούσαμε να το πούμε για τον καθένα αυτό, για έναν δικηγόρο και για έναν δημοσιογράφο. Όλοι όμως έχουμε άποψη γιατί είμαστε πολίτες. Η κυρία Παγώνη δεν έχει καμία ειδικότητα ώστε να μπορεί να ξέρει για εμβόλια, ιδέα δεν έχει».