Η Λάουρα Νάργες, το πρωί της Πέμπτης (25/11) βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις της παρουσιάστριας Κατερίνα Καινούργιου. Η συζήτηση σύντομα έφτασε και στην σχέση της Λάουρας Νάργες με τον Χρήστο Σαντικάι. Τότε η συνεργάτιδα της εκπομπής του Alpha, Μάρα Μεϊμαρίδη εξέφρασε κάποιες απορίες που όμως προκάλεσαν πανικό στο πλατό.

«Αυτό το “Σαντικάι”, τι όνομα είναι; Σαλιγκάρι ξέρω, όχι Σαντικάι» είπε αρχικά η Μάρα Μεϊμαρίδη και λίγη ώρα μετά ρώτησε: «Τι ράτσα είναι ο κύριος Σαντικάι;» προκαλώντας αναστάτωση στους συνεργάτες της Κατερίνας Καινούργιου αλλά και στην ίδια παρουσιάστρια.

Προσπάθησε να την σταματήσει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

Μάλιστα, δίπλα από την κ. Μεϊμαρίδη, καθόταν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ο οποίος μόλις άκουσε την ερώτηση της, έσπευσε να την σκουντήσει σε μια προσπάθεια να την κάνει να σταματήσει.

«Γιατί με βαράς εσύ καλέ;» ρώτησε απορημένη η Μάρα Μεϊμαρίδη. «Κυρία Μάρα μου, τι είναι αυτά που λέτε;» είπε η Κατερίνα Καινούργιου ενώ προσπαθούσε να την ενημερώσει για την καλλιτεχνική πορεία του Χρήστου Σαντικάι. «Να μάθω κι εγώ τι είναι» επέμενε η Μάρα Μεϊμαρίδη. «Από πού κατάγεται;» συνέχισε η παρουσιάστρια. «Έλληνας;» ρώτησε η Μάρα Μεϊμαρίδη τη Λάουρα Νάργες. «Είναι από την Αλβανία» απάντησε η Λάουρα Νάργες. «Α, μάλιστα» αρκέστηκε να πει η συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου.

Προσπάθησε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα η Κατερίνα Καινούργιου

«Δεν παίζει ρόλο από πού είναι ο άνθρωπος. Απλά το λέτε επειδή έχει εξωτικά χαρακτηριστικά» σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου προσπαθώντας να δικαιολογήσει την ερώτηση της Μάρας Μεϊμαρίδη και να μαζέψει τα… ασυμμάζευτα. «Όχι, το “Σαντικά”» μου κάνει κάτι βραζιλιάνικο, κάτι αργεντίνικο» σχολίασε η Μάρα Μεϊμαρίδη.

Μάλιστα, η Μάρα Μεϊμαρίδη σε άλλο σημείο είπε στη Λάουρα Νάργες: «Ωραία. Όταν τον ξαναδώ να του πεις ότι θέλω να αγοράσω ένα οικόπεδο στην Αλβανία, εκεί που είναι οι ωραίες παραλίες. Ωραίος γκόμενος είναι».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.