Συνεχίζει να «παλεύει» με τον καρκίνο του δέρματος ο Χιου Τζάκμαν, ο οποίος υποβλήθηκε σε νέα θεραπεία, για τρίτη φορά το τελευταίο έτος.

Ο αυστραλιανός ηθοποιός εμφανίστηκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης με έναν επίδεσμο στη μύτη και φορώντας ένα φούτερ με κουκούλα που κάλυπτε μεγάλο μέρος του κεφαλιού του, καθώς νωρίτερα είχε… πολεμήσει ξανά το βασοκυτταρικό καρκίνωμα που επανεμφανίστηκε, σύμφωνα με το «Cover Media». Πάντως, ο εκπρόσωπος τύπου του σταρ εφησύχασε λέγοντας πως «όλα είναι καλά».

Ο Τζάκμαν ζει με τον φόβο της ασθένειας από τον περασμένο Νοέμβριο, οπότε υποβλήθηκε την πρώτη επέμβαση. Από τη στιγμή που άρχισαν να εμφανίζονται στο δέρμα του οι νεοπλασίες ευχαρίστησε δημόσια τη γυναίκα του Ντέμπορα-Λι Φάρνες, η οποία τον είχε θορυβήσει και τον έκανε να επισκεφθεί τους γιατρούς. Μάλιστα, τότε είχε δηλώσει: «Για να είμαστε ξεκάθαροι πρόκειται για καρκίνο του δέρματος –είναι βασοκυτταρικό καρκίνωμα, το οποίο ανάμεσα σε όλα τα είδη καρκίνου του δέρματος είναι το λιγότερο σοβαρό» και στην προσπάθεια του να ευσιαθητοποιήσει τον κόσμο είχε τονίσει: «Πρέπει να το φροντίζεις αμέσως, διαφορετικά μεγαλώνει. Απλά κάνετε προληπτικές εξετάσεις».

Τώρα αποφάσισε να στείλει ένα νέο μήνυμα στους διαδικτυακούς φίλους του. Αυτή τη φορά δεν πόσταρε selfie, αλλά μια φωτογραφία με το μήνυμα «Καθένας είναι ελεύθερος (να φορά αντηλιακό)».