Η Λάουρα Νάργες χώρισε πρόσφατα από τον σύντροφό της μετά από τριάμισι χρόνια σχέση. Η ίδια σε συνέντευξή της στο Πρώτο Θέμα, μίλησε για μία σχέση που έκανε το κύκλο της ενώ δεν δίστασε να απαντήσει και στο αν είναι έτοιμη να γυρίσει σελίδα στη ζωή της και να κάνει ένα νέο δεσμό.

«Η σχέση έκανε τον κύκλο της και αποφασίσαμε να πάρουμε χωριστούς δρόμους. Σέβομαι τα τριάμισι χρόνια που ζήσαμε μαζί. Έχουμε περάσει καλές, κακές στιγμές και μεγάλες δυσκολίες, στις οποίες ο ένας στήριξε τον άλλον. Ο χωρισμός δεν αναιρεί τίποτα. Στις σχέσεις τα πράγματα είναι απλά: όταν περνάς καλά, είσαι μαζί με τον άλλον, αλλιώς χωρίζεις. Δεν υπάρχει λόγος να ζορίζεσαι εσύ ή ο σύντροφός σου από τη στιγμή που μια σχέση δεν πάει» τόνισε στην εφημερίδα.

Όσο για το αν είχε σκεφτεί να κάνουν οικογένεια μαζί είπε:

«Όχι, γιατί είμαι μόνο 24 ετών. Θέλω να κάνω έναν κύκλο επαγγελματικά, να εξελιχθώ και να ολοκληρωθώ ως άνθρωπος, να αποκτήσω εμπειρίες ζωής. Όταν κάνεις παιδιά πρέπει να μπορείς να τους δώσεις πράγματα και να τους αφοσιωθείς. Στην παρούσα φάση θα ήταν λάθος ο γάμος τα παιδιά κλπ».

Είναι έτοιμη για νέα σχέση; «Όχι, θέλω να μείνω μόνη μου. Να αφοσιωθώ στη δουλειά μου, στις σπουδές μου, σε μένα. Έχω πολλά πράγματα να κάνω για μένα».

Τέλος απάντησε και στο το πώς θα ήθελε τον επόμενο σύντροφό της: «Θέλω έναν άντρα με αυτοπεποίθηση, ακομπλεξάριστο, με χιούμορ, να μπορώ να τον θαυμάζω γενικότερα. Και σιχαίνομαι τη ζήλια».