Όταν η Angelina Jolie με τον αγαπημένο της Brad Pitt πλησιάζουν τους θαυμαστές τους, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος κάποιος να προβεί σε άνομες πράξεις, όπως ακριβώς συνέβη στον διάσημο ηθοποιό.

Στην πρεμιέρα του «Maleficent» της νέας ταινίας όπου πρωταγωνιστεί η Angelina, στην Καλιφόρνια, ένας άνδρας όρμησε στον Brad την ώρα που εκείνος υπέγραφε αυτόγραφα και τον χτύπησε στο πρόσωπο.

Μετά την αρχική σύγχυση, οι υπεύθυνοι ασφαλείας έπιασαν τον άνδρα και τον παρέδωσαν στις αρχές που προέβησαν στη σύλληψή του.

Τα χτυπήματα που δέχτηκε ο Brad Pitt δεν ήταν σοβαρά και μετά από την αρχική σύγχυση ο διάσημος ηθοποιός συνέχισε να υπογράφει αυτόγραφα στους θαυμαστές του μοιράζοντας χαμόγελα.

Όπως έγινε γνωστό ο άνδρας που χτύπησε τον Brad Pitt είναι ένας γνωστός για τις προκλητικές του πράξεις Ουκρανός δημοσιογράφος που ονομάζεται Vitalii Sediuks.

Στο παρελθόν ο Sediuks έχει δεχτεί χαστούκι από τον Will Smith όταν προσπαθούσε να… τον φιλήσει στο στόμα, στο φεστιβάλ κινηματογράφου της Santa Barbara αγκάλιασε τον Leonardo DiCaprio και χτύπησε… χαμηλά τον Bradley Cooper όταν βρίσκονταν στο κόκκινο χαλί, ενώ παρεμβλήθηκε στην ομιλία της Adele στα βραβεία Grammy διακόπτοντάς την…