«Είμαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος, δεν είμαι τρελός», δηλώνει ο Ουκρανός δημοσιογράφος που επιτέθηκε στον Μπραντ Πιτ, στην πρεμιέρα της ταινίας «Maleficent» της νέας ταινίας όπου πρωταγωνιστεί η Angelina, στην Καλιφόρνια.

Ο Βιτάλι Σέντιουκ, αναφερόμενος στο περιστατικό που βρέθηκε στα πρωτοσέλιδα όλου του κόσμου υπεραμύνεται των πράξεών του αναφέροντας πως, «ποτέ μου δεν χτύπησα, ούτε έριξα μπουνιά ή χαστούξι στον Μπραντ Πιτ. Όλες αυτές οι φήμες είναι απολύτως ανακριβείς».

Ο Σέντιουκ συνελήφθη με την κατηγορία της απρόκλητης επίθεσης και της κακοποίησης και του επιβλήθηκε από το δικαστήριο του Λος Άντζελες, να παρέχει είκοσι ημέρες κοινωφελούς εργασίας ενώ του απαγορεύτηκε να πλησιάσει σε ακτίνα 500 μέτρων το ζευγάρι Πιτ – Τζολί.

Σύμφωνα με τον εκκεντρικό Ουκρανό, το μόνο που ήθελε, ήταν να πλησιάσει και να αγκαλιάσει τον Πιτ, αλλά πως γλίστρησε και έπεσε επάνω του κατά λάθος.

«Ο πρωταρχικός σκοπός των πράξεών μου, είναι η διασκέδαση. Το όλο θέμα πήρε παγκόσμια διάσταση, κάτι που δεν έβλαψε μόνο εμένα, αλλά και την οικογένειά μου» δήλωσε ο Σέντιουκ.