Η Kylie Minogue πραγματοποίησε μια έκπληξη στους θαυμαστές της αφού παρουσίασε ένα σόου-έκπληξη μπροστά σε λίγους και εκλεκτούς θεατές.

Η μικροσκοπική τραγουδίστρια έχει ξανακάνει συναυλίες σε μικρές αίθουσες, εκτός από την εποχή που πραγματοποιούσε τα πρώτα της βήματα και κατά την παγκόσμια περιοδεία της «Anti Tour» το 2012.

Όμως είναι πολύ διαφορετικό να εμφανίζεσαι σε μερικά μέτρα απόσταση από τους θεατές που μετριούνται σε μερικές δεκάδες, αφού το 2012 οι παραστάσεις της δεν γίνονταν σε γήπεδα αλλά τα κλαμπ που την φιλοξένησαν, χωράνε αρκετές χιλιάδες κόσμου…

Εχτές στην παράστασή της η Kylie εξέπληξε θετικά όσους είχαν προμηθευτεί τα μαγικά χαρτάκια που τους επέτρεψαν την είσοδο στο μικρό μπαράκι του East End, που ανακαινίστηκε πρόσφατα.

Ντυμένη με ένα σέξι φόρεμα και μαζί με καυτές μπαλαρίνες, τραγούδησε στο «Old Blue Last» που βρίσκεται στην πιο ανεπτυγμένη συνοικία της βρετανικής πρωτεύουσας.

Μεταξύ των τραγουδιών που τραγούδησε η Kylie Minogue, ήταν από το καινούριο της single «Into the blue» που θα περιέχεται στο άλμπουμ της που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Μαρτίου.