Με τα μόλις 2,5 χρονών δίδυμα παιδάκια της φωτογραφήθηκε για λογαριασμό πασίγνωστης μάρκας ρούχων η διάσημη, λατίνα τραγουδίστρια Jennifer Lopez.

Ο Max και η Emme πόζαραν δίπλα στην εντυπωσιακή μητέρα τους στο φωτογραφικό φακό για τη νέα σειρά παιδικών ρούχων του οίκου Gucci.

Τα δίδυμα απολαμβάνουν το παιχνίδι και τις αγκαλιές με τη μαμά τους πάνω στην άμμο, σε μια παραλία του Μαλιμπού στην Καλιφόρνια.

Η 41χρονη Lopez μίλησε για την εμπειρία της φωτογράφισης με τα παιδιά της. «Πρώτη φορά “δουλεύω” έτσι με τα παιδιά μου και ήταν μια πραγματικά πολύ όμορφη εμπειρία. Είχαμε κάνει ξανά μια φωτογράφιση όταν τα δίδυμα ήταν 3 εβδομάδων, αλλά τώρα που έχουν μεγαλώσει λίγο είναι πολύ διαφορετικά!» είπε.

Η μικρή Emme μάλλον ακολουθεί τα βήματα της μητέρας της και δείχνει σημάδια ότι θα εξελιχθεί σε fashionista, καθώς όπως αποκάλυψε η Lopez διαλέγει μόνη της τα ρούχα της και θέλει να ντύνεται σα μια μικρή πριγκίπισσα.
Αντίθετα ο 2,5 ετών Max ήταν πιο χαλαρός. Δυσκολεύει τη διάσημη μαμά του στο ντύσιμο και «προτιμά να τρέχει στο σπίτι γυμνός» είπε η Jennifer.

Ο οίκος Gucci θα προσφέρει το ποσό των 50.000 δολαρίων στο φιλανθρωπικό ίδρυμα «Maribel Institute», που έχει ιδρύσει η Lopez, ενώ θα δωρίσει 1 εκατομμύριο δολάρια στο λογαριασμό της UNICEF για να χτιστούν σχολεία στην Αφρική.