Ήταν μία πολυσυζητημένη συνεργασία αυτή της Ναταλίας Γερμανού με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά». Η συνύπαρξή τους έληξε με την αποχώρηση της πρώτης από τον Alpha ενώ φέτος η εκπομπή θα βγει στον αέρα με την Κατερίνα Καραβάτου επικεφαλής.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε στο People για την αλλαγή αυτή της παρουσιάστριας. «Και η Ζέτα αποχώρησε από το Dancing with the stars. Τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν θα το βλέπει το κοινό; Αν ήταν έτσι, δεν θα προβαλλόταν καν το show», δήλωσε και πρόσθεσε: «Η αποχώρηση της Ναταλίας ούτε με στεναχωρεί ούτε με χαροποιεί. Για τη χημεία μας δεν ξέρω τι ν’ απαντήσω. Υπήρχε μια κατάσταση κανονική, ούτε κρύο ούτε ζέστη. Δεν υπήρξαμε φίλες, απλά συνεργάτιδες. Εχθρικά πάντως δεν ένιωσα ποτέ για τη Ναταλία».

Και συνέχισε: «Η Ναταλία ήταν ένας άνθρωπος που με είχε στο πλευρό του κι εγώ πήγα με την πίστη να μάθω από εκείνη. Τώρα το αν με άφησε ή όχι είναι άλλο θέμα. Ή αν με άφησε να έχω το δικό μου ρόλο στην εκπομπή. Εγώ φροντίζω να παίρνω τα καλά στοιχεία από τους ανθρώπους. Όλα αυτά, εξάλλου, αποτελούν παρελθόν και δεν θέλω να γυρνάω σε αυτό».