Για τις οικονομικές δυσκολίες τις οποίες αντιμετωπίζει αλλά και τα σχέδιά του για το μέλλον μίλησε ο Κωνσταντίνος Καζάκος σε συνέντευξή του.

«Πέρασα και εξακολουθώ να περνάω δύσκολα. Τα πράγματα όλο χειροτερεύουν. Δεν πάνε προς το καλύτερο. Οι περισσότεροι Έλληνες νομίζω πως ζούμε αυτά τα χρόνια με όποια “καβάτζα” υπήρχε από τα προηγούμενα έτη. Οι “καβάτζες” όμως τελείωσαν ή τελειώνουν. Δεν ξέρω τι μέλλει γενέσθαι. Έτσι, όπως είναι η κατάσταση , απαγορεύεται σε έναν νέο άνθρωπο να έχει ιδιοκτησία, να κάνει οικογένεια. Οι νέοι είναι ευνουχισμένοι», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Καζάκος στο super tv και συνέχισε:

«Πέρασε από το μυαλό μου να πάω στο εξωτερικό. Δεν μπορώ, όμως να αφήσω την Ελλάδα. Αλλά ακόμα κι αν άλλαζα κράτος, τι δουλειά θα έκανα; Σε ποια χώρα και με ποια γλώσσα θα παίξω θέατρο;».

Στην συνέχεια, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει βρεθεί στο Σύνταγμα. «Έχω φωνάξει, έχω διαδηλώσει, έχω “φάει” κι εγώ τα δακρυγόνα μου. Δεν έρχεται έτσι η σωτηρία, με το να μαζευόμαστε στις πλατείες και να μουντζώνουμε. Το πράγμα είναι πολύ άγριο. Είναι πόλεμος! Πρέπει να σταματήσουμε να καθόμαστε στον καναπέ».

TAGS