Πληθαίνουν οι φήμες για το μωρό της Δούκισσας του Κέμπριτζ και του πρίγκιπα Γουίλιαμ, εν όψει της γέννησης του βασιλικού διαδόχου.

Στο χορό των προβλέψεων έχουν μπει και τα γραφεία στοιχημάτων, ποντάροντας κυρίως στα πιο πιθανά ονόματα, αν και το φύλο του μωρού έχει κρατηθεί επτασφράγιστο μυστικό.

Πώς θα γεννήσει η Κέητ;

Σχεδόν όλοι πιστεύουν ότι η Δούκισσα Κάθριν δεν θα γεννήσει φυσιολογικά. Το βρετανικό περιοδικό Grazia αναφέρει η Δούκισσα εξετάσει την πρακτική του υπνο-τοκετού , κατά τον οποίο οι γυναίκες χρησιμοποιούν μια μορφή αυτο-ύπνωσης για τον έλεγχο του πόνου .

Επιπλέον, τα γραφεία στοιχημάτων λένε ότι η Κάθριν θα γεννήσει με καισαρική καθώς ανήκει στην κατηγορία γυναικών που είναι “πολύ σικ να πιέσει” .

Και το όνομα αυτού (ή αυτής) ;

Αν το μωρό είναι κορίτσι, δημοφιλέστερο όνομα είναι το Νταϊάννα, για τους ευνόητους λόγους. Αμέσως επόμενο στην λίστα επιλογής έρχεται το Αλεξάνδρα.

Το όνομα έχει ιστορία στην βασιλική οικογένεια της Βρετανίας με την Πριγκίπισσα Αλεξάνδρα, 76,ξαδέλφη της βασίλισσας Ελισάβετ. Επίσης ο γιος της Βασίλισσας Βικτωρίας Έντουαρτ VII είχε παντρευτεί την Αλεξάνδρα της Δανίας το 1863.

Αν το μωρό είναι αγόρι, το πιο αγαπημένο και πιο πιθανό όνομα είναι φυσικά το Τζόρτζ (Γιώργος) , από τον βασιλιά Γεώργιο τον ΣΤ, τον πατέρα της Ελισάβετ.

Αν και δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως, όλοι όσοι ασχολούνται με την γέννηση του τρίτου στη σειρά διαδόχου του Βρετανικού Θρόνου, αναφέρουν ότι η πιο πιθανή ημερομηνία τοκετού είναι η 17η Ιουλίου.

Οι βασιλικοί παρατηρητές αναμένουν το μωρό να γεννηθεί στο Νοσοκομείο St Mary στο κεντρικό Λονδίνο, όπου η πριγκίπισσα Νταϊάνα γέννησε τον Γουίλιαμ, που γίνεται 31 την επόμενη εβδομάδα, και τον αδελφό του πρίγκιπα Χάρι.