Η ύψους 680 εκατομμυρίων στερλινών (1,4 δισ. δολαρίων) περιουσία του τοποθετεί τον Πολ Μακάρτνεϊ στην κορυφή της λίστας με τους πλουσιότερους μουσικούς στην Αγγλία και την Ιρλανδία, ενώ ως πλουσιότερη νεαρή μουσικός εμφανίζεται η Αντέλ με 30 εκατομμύρια στερλίνες.

Στην Λίστα των Πλουσίων για το 2013 των Sunday Times, που θα δοθεί στη δημοσιότητα στις 21 Απριλίου, το πρώην «Σκαθάρι»ακολουθεί στενά ο συνθέτης Άντριου Λόιντ-Γουέμπερ με 620 εκατομμύρια στερλίνες, το ιρλανδέζικο συγκρότημα της ροκ U2 και ο τραγουδιστής Έλτον Τζον.

Ο 70χρονος Μακάρτνεϊ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τους πλουσιότερους μουσικούς στη χώρα από το 1989 που ξεκίνησε να συντάσσεται όταν διέθετε περιουσία 80 εκατομμυρίων στερλινών.

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, την πέμπτη θέση μοιράζονται ο θρυλικός Μικ Τζάγκερ με 200 εκατομμύρια στερλίνες και η πρώην τραγουδίστρια των Spice Girl, Βικτόρια Μπέκαμ με τον ποδοσφαιριστή σύζυγό της Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Η Αντέλ είναι πρώτη στην Λίστα των Πλουσιότερων Νεαρών Μουσικών για το 2013, που περιλαμβάνει καλλιτέχνες κάτω των 30 ετών.