Πέντε χρόνια έγγαμου βίου έκλεισαν η Beyonce και ο ράπερ Jay-Z και θέλησαν να τα γιορτάσουν κάνοντας ένα ρομαντικό ταξιδάκι στην Αβάνα, στην Κούβα.

Όπως ήταν φυσικό- η παρουσία τους έγινε γνωστή και επικρατούσε το αδιαχώρητο σε κάθε πέρασμά τους. Μάλιστα αναγκάστηκε να παρέμβει η αστυνομία, για να κρατήσει το πλήθος μακριά από το ζευγάρι.

Πάντως η Beyonce δε δίστασε να περπατήσει στην πόλη, έχοντας πάντα μαζί της τους σωματοφύλακές της, ενώ πλήθος κόσμου την ακολουθούσε.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια βγήκε φωτογραφίες με μαθητές της περιοχής, ενώ καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους δεν μίλησαν σε κανέναν δημοσιογράφο, οι οποίοι είχαν γίνει κυριολεκτικά σκιά του ζευγαριού.

 Όπως είναι γνωστό εδώ και 51 χρόνια απαγορεύεται η επίσκεψη Αμερικανών πολιτών στην Κούβα για απλό τουρισμό, έτσι το ζευγάρι δεν έχει κάνει μέχρι σήμερα γνωστό τον λόγο της επίσκεψής του στην Αβάνα.

Αρκετοί βέβαια Αμερικανοί ταξιδεύουν κάθε χρόνο στην Κούβα με ακαδημαϊκή, θρησκευτική, πολιτιστική και δημοσιογραφική άδεια. Στο παρελθόν καλλιτέχνες είχαν δηλώσει ότι επισκέφθηκαν τη χώρα για πολιτιστικούς σκοπούς.