«Με τον Δήμο το μόνο πράγμα που μας συνδέει είναι η φιλία. Θεωρώ λίγο άδικο αυτό που γίνεται. Όταν δύο άνθρωποι είναι επώνυμοι και βγουν για έναν καφέ, ένα ποτό ή ένα φαγητό, δεν σημαίνει πως είναι και ζευγάρι. Μπορεί να είναι φίλοι.
Αυτό το ενδεχόμενο το αποκλείουμε εντελώς; Υπάρχει και η φιλία, όχι μόνο η σχέση».

Αυτό δήλωσε η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημεριανή Μελέτη», αναφερόμενη στην φημολογούμενη σχέση της με τον τραγουδιστή.

Η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη δεν δίστασε να αναφερθεί και στον πρώην σύντροφό της, Γιώργο Σαμπάνη, και να σχολιάσει τις δηλώσεις του για το πόσο ερωτευμένος είναι με τη νέα του σύντροφο: «Είναι λογικό και επόμενο κάθε καινούρια σχέση και καινούριος έρωτας να είναι πηγή έμπνευσης για τον άλλον. Κι εγώ και ο Γιώργος έχουμε προχωρήσει στη ζωή μας και αυτό το έχουμε αφήσει πίσω. Μακάρι να είναι καλά, αυτό έχει σημασία». Μάλιστα, παραδέχτηκε πως η δημοσιότητα κάποιες φορές επηρέασε τη σχέση τους: «Δεν ξέρω, γιατί όταν ένα ζευγάρι είναι ενωμένο δεν αφήνεις πολλά περιθώρια να εισβάλλει κάτι διαφορετικό. Υπήρξαν κάποια υπερβολικά, ειδικά στις αρχές μας, και αυτό ήταν κάτι πρόσθετο που μας βάραινε λιγάκι».