Για τη σχέση της με το εν διαστάσει σύζυγό της, Κωνσταντίνο Σκορδάλη και τη συνέχιση της επαγγελματικής τους συνεργασίας μετά τον χωρισμό μίλησε η Νίνα Λοτσάρη.

Η ηθοποιός παραδέχτηκε στο «Μες Στην Καλή Χαρά»: «Εμένα μου αρέσουν οι ισορροπίες. Πρέπει να μοιράζονται και οι ευθύνες και όλα. Πρέπει να παραμερίζουμε τους εγωισμούς μας, γιατί πάνω από όλα είναι τα παιδιά μας. Υπάρχει ένα σπίτι που πρέπει να συντηρείται με αξιοπρέπεια και πάνω από όλα είναι αυτό, τίποτα άλλο. Αυτό είναι το moto, για να το πω διαφορετικά».

Πάνω στο ίδιο θέμα, η Νίνα Λοτσάρη πρόσθεσε: «Υπάρχουν δύσκολες και εύκολες στιγμές. Πρέπει να είμαστε κάπου στη μέση πάντα και το καταφέρνουμε. Εμπιστεύομαι απόλυτα στη δουλειά τον Κωνσταντίνο και θα τον εμπιστεύομαι μια ζωή. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Και θα δουλεύουμε μια ζωή μαζί. Θεωρώ πως είναι το άλλο μου μισό σε αυτό το πράγμα. Είναι τίμιο, έντιμο και ακριβοδίκαιο αυτό που λέω. Μου αρέσει να παραδέχομαι τα πάντα και να αποδέχομαι τα καλά, που θέλω να έχω δίπλα μου ούτως ή άλλως από έναν άνθρωπο».