Το πόσο των 130.000 ευρώ φέρεται να ζητά η εταιρεία που εκπροσωπεί τον Πασχάλη Τερζή στην Κύπρο από το δήμο Πάφου προκειμένου να δώσει εκεί συναυλία ο τραγουδιστής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αξιωματούχοι από το Δήμο Πάφου, υπολόγιζαν αρχικά το συνολικό κόστος στις 180.000 ευρώ και στο ποσό αυτό περιλαμβανόταν εκτός από την αμοιβή του καλλιτέχνη, ποσό 30.000 ευρώ για διαμονή και διατροφή και επιπρόσθετα 22.000 για ΦΠΑ.

Το pafospress παρουσιάζει τα ακριβή στοιχεία που εξασφάλισε έπειτα από επικοινωνία που είχε με την εταιρεία που εκπροσωπεί τον Πασχάλη Τερζή. Το συνολικό κόστος θα ανέλθει στις 130.000 ευρώ και σε αυτό περιλαμβάνονται τα ακόλουθα:

– Αμοιβή του Πασχάλη Τερζή
– Διαμονή σε ξενοδοχείο (συμπεριλαμβανομένης της διατροφής)
– Αμοιβή υπολοίπων μουσικών /καλλιτεχνών/ τεχνικών
– Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Λάρνακα – Αθήνα
– Εγκατάσταση εξέδρας
– Εγκαταστάσεις ήχου
– Εγκαταστάσεις καλλιτεχνικού φωτισμού
– Χειριστής κονσόλας ήχου
– Χειριστής φωτισμού
– Δύο γεννήτριες για τις ανάγκες ηλεκτροδότησης της εξέδρας και για τις ανάγκες της συναυλίας
– Δικαιώματα καλλιτεχνικού γραφείου
– Απρόβλεπτα έξοδα του μουσικού και τεχνικού επιτελείου

Ταυτόχρονα στο προαναφερθέν ποσό περιλαμβάνεται ο αναγκαστικός φόρος που πρέπει να πληρωθεί προς την Κυπριακή Δημοκρατία και ανέρχεται στο 10%, δηλαδή 13.000 ευρώ, ως υποχρέωση της εταιρείας ή του καλλιτέχνη καθώς και η διαφήμιση σε παγκύπριο επίπεδο με κύριο χορηγό επικοινωνίας και δύο υποστηρικτές με προβολή σε εξωτερικούς χώρους, τηλεοπτική, ραδιοφωνική και ηλεκτρονική κάλυψη καθώς και έντυπη προβολή.

Tο περιβάλλον του τραγουδιστή διαψεύδει το δημοσίευμα.