Η Κατρίν Ντενέβ, ζωντανός θρύλος της Γαλλίας και ηθοποιός που συνδέθηκε με ιστορικές ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου – από την «Ωραία της ημέρας» του Λουίς Μπουνιουέλ έως την «Αποστροφή» του Ρόμαν Πολάνσκι – βρέθηκε πριν από λίγο καιρό στην Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχει στα γυρίσματα της τελευταίας ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή «Ο θεός αγαπά το χαβιάρι».

Η Ντενέβ υποδύεται την Αικατερίνη τη Μεγάλη της Ρωσίας και τα γυρίσματα των αρκετών σκηνών της ολοκληρώθηκαν τη Μεγάλη Παρασκευή.

Η ταινία, όπως γράφει tovima.gr, που εκτός άλλων γυρίστηκε σε αυθεντικούς χώρους της Ρωσίας, είναι ένα πληθωρικό και πανάκριβο έπος, με πυρήνα τον βίο και την πολιτεία του Ιωάννη Βαρβάκη, ο οποίος ξεκίνησε ως πειρατής από τα Ψαρά και εξελίχθηκε σε έναν από τους μεγαλύτερους φιλέλληνες.

Τον Βαρβάκη υποδύεται ο γερμανός ηθοποιός Σεμπάστιαν Κοχ. Στην ταινία εμφανίζονται πολλοί Έλληνες ηθοποιοί, ανάμεσα στους οποίους ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Άκης Σακελλαρίου, ο Παύλος Κοντογιαννίδης και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ο οποίος μοιράζεται μια σκηνή με την Ντενέβ.

Η ταινία «Ο θεός αγαπά το χαβιάρι» θα προβληθεί στην Ελλάδα σε διανομή Feelgood Entertainment.

Όλα τα θέματα για το lifestyle και τη showbiz στο radar.gr