Μόνη στην προσωπική της ζωή δηλώνει η Ελεονώρα Μελέτη η οποία από την Τρίτη του Πάσχα θα μας λέει «Καλησπέρα» και όχι «Καλημέρα» μιας και η εκπομπή της «μετακομίζει» στη μεσημεριανή ζώνη.

Η παρουσιάστρια σε συνέντευξή της στη Real News, αποκαλύπτει πως μόνη της περνάει μια χαρά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ψάχνει τον έρωτα.

«Απολαμβάνω πράγματα που δεν έχω ξαναζήσει, όπως το να μένω μόνη μου στο σπίτι, να βλέπω τους φίλους μου και να κάνω πράγματα που με ευχαριστούν. Είναι συνειδητή η απόφαση μου να μη θέλω σχέση τώρα. Έχω ζήσει μεγάλους έρωτες, οπότε δεν ζω με το άγχος να ζήσω έναν ακόμη. Ανήκω στις τυχερές που έχουν νιώσει αυτό το συναίσθημα περισσότερες από μια φορά. Επίσης, είμαι από τις γυναίκες που δεν ορίζονται μέσα από τους μεγάλους έρωτες. Χτίζω την ευτυχία μου γύρω από άλλα πράγματα και αυτό είναι απλώς το κερασάκι στην τούρτα.

Όλα είναι πιο ωραία όταν είσαι ερωτευμένη αλλά αν δεν είσαι αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τρέχει τίποτα καλό στη ζωή σου. Φυσικά όλοι οι άνθρωποι αναζητούμε τον έρωτα. Αλλά αυτό δεν είναι και το φυσιολογικό»; δήλωσε η Ελεονώρα Μελέτη.