«Ένιωσα ότι κρατούσα όλο τον κόσµο στα χέρια µου! Τίποτα δεν µπορούσε να συγκριθεί µε ό,τι έζησα στο παρελθόν» εξομολογείται η Πέγκυ Ζήνα που γιόρτασε χθες τα 37α γενέθλια της, αναφερόμενη στη στιγμή που κράτησε για πρώτη φορά στην αγκαλιά της τη νεογέννητη κόρη της Ηλέκτρα.

Ποια ήταν όμως η αντίδραση της όταν άκουσε από το γιατρό της τη φράση «Είσαι έγκυος»; «Ενώ έτρεχα στο διάδρομο γυμναστικής, ο γιατρός μου μου τηλεφώνησε για να μου ανακοινώσει πως περιμένω το πρώτο μου παιδί. Έµεινα άφωνη, δεν καταλάβαινα κι εκείνος συνέχισε: “Είσαι έγκυος”. Εκείνη τη στιγµή ήµουν µε τον Γιώργο, κατέβηκα από τον διάδροµο και αρχίσαµε να κλαίµε και να γελάµε ταυτόχρονα».

Μιλώντας στο περιοδικό «ΟΚ», η Πέγκυ Ζήνα αναφέρθηκε και στο σύζυγο της ο οποίος, όπως ισχυρίζεται έχει πάρα πολλά κοινά με τον αγαπημένο της πατέρα, που έφγε από τη ζωή όταν εκείνη ήταν 15 ετών.

«Ξέρεις πόσα κοινά έχουν µεταξύ τους; Πρώτα πρώτα, είναι και οι δύο πολύ προστατευτικοί. Είναι ειλικρινείς, ευθείς, δίκαιοι και αγαπούν ανιδιοτελώς. Αυτό που θαυµάζω απεριόριστα στον σύζυγό µου είναι ο χαρακτήρας του. Ξέρει πότε πρέπει να πει “ευχαριστώ” και πότε πρέπει να πει “συγγνώµη”».

Όσο για την περιπέτεια της υγείας του δήλωσε: «Ήµουν επτάµισι µηνών έγκυος, όταν ο Γιώργος αντιµετώπισε ένα σοβαρό θέµα µε την καρδιά του. Σε άλλη περίπτωση θα κατέρρεα αµέσως, όµως νοµίζω πως µου έδινε δύναµη η κόρη µας, η Ηλέκτρα. Έπαιρνα από τη µικρή πολλή δύναµη, πολύ θετική ενέργεια και αυτές οι 18 δύσκολες ηµέρες που ζήσαµε δεν µε έριξαν κάτω.

Έλεγα µέσα µου πως πρέπει να σταθούµε δυνατές στον µπαµπά µας. Ήµουν πολύ αισιόδοξη, γιατί δεν επέτρεπα στον εαυτό µου να διανοηθεί κάποιο άλλο ενδεχόµενο και το πάλεψα σκληρά.

Όταν συνήλθε θυµάµαι ότι τον αποκαλούσα συνέχεια “αγάπη µου”, γύρω στις πεντακόσιες φορές τη µέρα. Και, εκείνος, µε τη σειρά του, µου εξοµολογήθηκε ότι πίεζε τον εαυτό του να γίνει γρήγορα καλά για να µην πάθω κάτι εγώ. Και για µένα, αλλά και για την κόρη µας που θα ερχόταν λίγες εβδοµάδες µετά στον κόσµο».