Πολλοί είναι οι διάσημοι σταρ του Hollywood, οι οποίοι όταν βρίσκουν το άλλο τους μισό, επιδεικνύουν δημόσια τον έρωτα τους και τον διατυμπανίζουν με λαμπερούς γάμους και εκδηλώσεις.

Πολλά είναι και τα ζευγάρια που έχουν νιώσει την ανάγκη, μετά από μερικά χρόνια, να ανανεώσουν τους όρκους τους. Η εκδήλωση αυτή όμως της αγάπης τους, τις περισσότερες φορές δεν αρκεί και πολλά ζευγάρια καταλήγουν στον χωρισμό.

Για να δούμε λοιπόν μερικά από τα ζευγάρια αυτά, που παρά την ανανέωση των όρκων, κατέληξαν στο διαζύγιο…

Η Heidi Klum και ο Seal μετά από 7 χρόνια γάμου, αποφάσισαν ότι η σχέση τους είχε φτάσει στο τέλος της. Το ζευγάρι πρόβαλλε σε κάθε ευκαιρία τον έρωτα του και μάλιστα σε κάθε επέτειο του, ανανέωνε τους όρκους του.

Η Madonna και ο Guy Ritchie ανανέωσαν τους όρκους τους τον Αύγουστο του 2008, σε μια τελευταία προσπάθεια να σώσουν τον, ήδη γεμάτο προβλήματα, γάμο τους. Τον Οκτώβριο του ίδιου χρόνου ανακοίνωσαν το χωρισμό τους.

Τον Αύγουστο του 2008 o Jon και η Kate Gosselin, ανανέωσαν τους όρκους τους στην Χαβάη, με την παρουσία των οκτώ παιδιών τους. Μετά από ένα χρόνο σχεδόν, το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του.

Η Jennifer Lopez και ο Marc Anthony στα τέσσερα χρόνια γάμου, αποφάσισαν να ανανεώσουν τους όρκους τους μαζί με τον φίλο τους Carlos Beltran και την σύζυγό του, σε μια τελετή στο Λας Βέγκας. Δύο χρόνια αργότερα, ανανέωσαν για δεύτερη φορά τους όρκους τους. Τον επόμενο χρόνο όμως, το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του.

Ο γάμος της Amy Winehouse με τον Blake Fielder αποτελούσε συχνά θέμα συζήτησης. Στη πρώτη τους επέτειο σύμφωνα με πηγές το ζευγάρι ανανέωσε τους όρκους του, παρά το γεγονός ότι ο Blake βρισκόταν στη φυλακή λόγω της βίαιης συμπεριφοράς του. Ένα χρόνο αργότερα όμως ήρθε το τέλος στη σχέση τους.