Μπορεί κάποιοι να πιστεύουν ότι οι ικανότητές της στο τραγούδι δεν είναι και εξαιρετικές, ωστόσο ένα είναι σίγουρο. Ότι η Jennifer Lopez φροντίζει να δίνει εντυπωσιακά σόου! Άλλωστε από τη στιγμή που στη χορευτική της ομάδα είναι και ο νεαρός σύντροφός της Casper Smart έχει κάθε λόγο να τα δίνει όλα επάνω στη σκηνή!

Βέβαια, όπως μαρτυρούν πρόσφατες εμφανίσεις της στο πλευρό του πρώην συζύγου της, Marc Anthony, φαίνεται πως η Jennifer Lopez έχει βρει τον τρόπο να «κρατά» χαρούμενο και αυτόν, παρόλο που πλέον δεν είναι μαζί.

Οι δυο τους εμφανίστηκαν να κρατιούνται χέρι χέρι στο Winter Television Critics Association Press Tour στην Pasadena της Καλιφόρνια.

Λίγες ημέρες μετά εθεάθη να κουρνιάζει στην αγκαλιά του 24χρονου χορευτή, κατά τη διάρκεια γυρισμάτων για μια διαφημιστική καμπάνια στην οποία πρωταγωνιστεί η λατίνα τραγουδίστρια.

Στα παρασκήνια βρισκόταν μαζί τους και η τρίχρονη κόρη της Emme. Φαίνεται πως η JLo τα βρήκε με τον Marc και εκείνος δεν ενοχλείται πια από την επαφή που έχουν τα παιδιά του με τον Casper Smart.

Είναι βλέπετε που το πρώην ζεύγος παρουσιάζει μαζί και το talent show «Q’Viva!» και πρέπει να τα πηγαίνουν καλά για να το προωθήσουν και σωστά!