Μπορεί η αμερικανική showbiz να χαίρεται για τον ερχομό της κόρης της Beyoncé και του Jay-Z, όμως δε συμβαίνει το ίδιο και με τον 39χρονο Neil Coulon, ο οποίος απέκτησε δίδυμα στο ίδιο νοσοκομείο που γέννησε η διάσημη τραγουδίστρια.

Όπως καταγγέλλει ο ίδιος οι σωματοφύλακες της 30χρονης Beyoncé δεν τον άφησαν να δει τα νεογέννητα παιδιά του, τα οποία είχαν γεννηθεί πρόωρα και βρίσκονταν στην αίθουσα νεογνών του νοσοκομείου Lenox Hill της Νέας Υόρκης.

Ο ίδιος ανέφερε ακόμη ότι η ετοιμόγεννη γυναίκα του στρεσαρίστηκε ακόμη πιο πολύ όταν οι μπράβοι της τραγουδίστριας του ζήτησαν να φύγει εντελώς από τον έκτο όροφο του νοσοκομείου, όπου βρίσκεται η μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών.

Είπε ακόμη ότι οι άντρες της προσωπικής της φρουράς άδειασαν την αίθουσα αναμονής, όπου περίμεναν με αγωνία τα ευχάριστα νέα οι συγγενείς τους, μερικοί από τους οποίους είχαν οδηγήσει απόσταση 4,5 ωρών προκειμένου να βρίσκονται κοντά τους στο νοσοκομείο του Μανχάταν και να δουν τις δίδυμες κόρες τους, λέγοντας ακόμη ότι οι διάσημοι σταρ συμπεριφέρθηκαν σαν να βρίσκονταν σε «πριβέ χώρο νυχτερινού μαγαζιού».

«Με σταμάτησαν τρεις φορές να μπω και να βγω από τη μονάδα φροντίδας νεογνών επειδή απλά ήθελαν να χρησιμοποιήσουν το χολ. Εκεί βρίσκονται παιδιά που χρήζουν εντατικής φροντίδας και δε μπορείς απλά να καταλαμβάνεις το νοσοκομείο σαν να είναι δικό σου. Απαιτώ μια εξήγηση» λέει ο ίδιος.