Η Ιρλανδή τραγουδίστρια Σινέντ Ο’ Κόνορ αποφάσισε να θέσει τέρμα στο γάμο της μόλις 18 ημέρες αφότου νυμφεύτηκε τον Μπάρι Χέριτζ σε μια γρήγορη τελετή στο Λας Βέγκας.

Η τραγουδίστρια του «Nothing compares to you» αναφέρει στην ιστοσελίδα της ότι η «έντονη πίεση» που ασκήθηκε στον Χέριτζ από «ανθρώπους στη ζωή του» προκάλεσε τον χωρισμό. Αλλά, επίσης, άφησε να εννοηθεί ότι και η δική της συμπεριφορά μπορεί να συνέβαλε στη διάλυση της σχέσης με τον Χέριτζ, ένα 38χρονο σύμβουλο για θέματα εθισμού στα ναρκωτικά.

«Μέσα σε 3 ώρες από το τέλος της τελετής ο γάμος υπονομεύτηκε από τη συμπεριφορά ορισμένων ανθρώπων στη ζωή του συζύγου μου», έγραψε. «Και, επίσης, από ένα τμήμα μιας “άγριας” βόλτας που πήγαμε ψάχνοντας για λίγη μαριχουάνα για τη νύχτα του γάμου μου καθώς δεν πίνω».

«Ο σύζυγός μου πληγώθηκε πολύ και επηρεάστηκε πολύ από αυτήν την εμπειρία αλλά επίσης και από τη στάση κοντινών του προσώπων σχετικά με το γάμο μας», πρόσθεσε.

Η 45χρονη Ο’ Κόνορ, παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος να βιαστεί για το γάμο αυτό, που ήταν ο τέταρτός της. Το ζευγάρι είχε σχέση μόνο τρεις μήνες, όταν δέθηκε με τα δεσμά του γάμου. Συναντήθηκαν όταν η Ο’ Κόνορ έγραψε στο ιστολόγιο της, το Σεπτέμβριο ότι είχε απελπιστική ανάγκη για σεξ και ζήτησε από τους ενδιαφερόμενους επίδοξους μνηστήρες να θέσουν υποψηφιότητα.