Συνήθως οι περισσότερες γυναίκες της showbiz που γίνονται μαμάδες, δηλώνουν πόσο υπέροχη είναι η ζωή τους, πόσο εύκολα χάνουν τα κιλά που έχουν βάλει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και πόσο απολαμβάνουν αυτήν την περίοδο της ζωής τους.

Τις περισσότερες δε φορές εμφανίζονται με τα μωρά τους, πάντα άψογα ντυμένα, οι ίδιες αδύνατες και περιποιημένες… χωρίς ίχνος ταλαιπωρίας ή ξενυχτιού στο μάτι τους!

Αντίθετα με την ωραιοποιημένη εικόνα που θέλουν να παρουσιάζουν μερικές, η Jessica Alba είχε το θάρρος να παραδεχτεί ότι υπήρχαν στιγμές από τότε που γεννήθηκε το πρώτο της παιδί, που νόμιζε ότι θα καταρρεύσει.

Η 30χρονη ηθοποιός παραδέχεται ότι έχει προσλάβει νταντά και δηλώνει χωρίς κανένα δισταγμό ότι το να είσαι μητέρα είναι μια πάρα πολύ δύσκολη «δουλειά» για μια ήδη εργαζόμενη γυναίκα.

Η Alba, που έχει παντρευτεί το σκηνοθέτη Cash Warren, έχει μια τρίχρονη κόρη, την Honor και τον περασμένο Αύγουστο έφερε στον κόσμο ένα ακόμη κοριτσάκι, τη Haven.

«Είναι πάνω από τις δυνάμεις μου. Πολλές φορές δε σκέφτομαι καν για μένα. Σκέφτομαι ότι το κάνουν πολλές γυναίκες αυτό, προσπαθώ να κάνω τα πάντα για να είναι ευχαριστημένοι όλοι. Κάνω συχνά λάθη, γιατί αλήθεια προσπαθώ να κάνω πράγματα πέρα από τις δυνάμεις μου» λέει η ίδια.

«Είμαι πιο ήρεμη τώρα με το δεύτερο παιδί. Δεν τρομάζω με το κάθε φτέρνισμα, κάθε κρυωματάκι, κάθε καρούμπαλο που παλιά μπορεί να με τρομοκρατούσε. Είμαι πιο χαλαρή με τέτοιου είδους πράγματα. Νιώθω επίσης πιο σίγουρη ότι μπορώ να κάνω τη Haven να σταματήσει να κλαίει πιο εύκολα. Με την Honor όλα ήταν καινούρια για μένα. Δεν ήμουν σίγουρη γι’ αυτά που έκανα και πιστεύω ότι το καταλάβαινε και γι’ αυτό έκλαιγε περισσότερο. Δεν είχε συμβεί πολλές φορές αυτό, αλλά όταν συνέβαινε ένιωθα ότι θα καταρρεύσω» πρόσθεσε.

Η νεαρή μητέρα είπε όμως ότι μετά την απόκτηση των παιδιών της νιώθει εντελώς διαφορετικά. «Βρήκα τον εαυτό μου. Πριν με ενδιέφερε μόνο ο εαυτός μου. Όταν απέκτησα τις κόρες μου η προσοχή μου έφυγε από εμένα. Μπορώ να πω ότι στο παρελθόν ήμουν ναρκισίστρια. Έδινα πολύ σημασία σε πράγματα που στο τέλος της ημέρας δεν είχαν καμία αξία. Τώρα βλέπω τη ζωή από άλλη οπτική γωνία. Η δουλειά ήταν για μένα το παν, όλη μου η προσωπικότητα. Από τη στιγμή που απομακρύνθηκα όλα άλλαξαν» είπε.