Σε επαγγελματικό ραντεβού βρισκόταν η διάσημη ηθοποιός Jessica Alba και παρ’ ότι βγήκε από τα στούντιο της Santa Monica με καλή διάθεση, στο παρκινγκ την περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη.

Ένας αδιάφορος οδηγός που είχε παρκάρει ακριβώς δίπλα της είχε κλείσει το χώρο με αποτέλεσμα να πρέπει να καταβάλει προσπάθεια για να μπει στο αυτοκινητό της και να καταφέρει να φύγει.

Η 3Οχρονη σταρ άρχισε να διαμαρτύρεται χαρίζοντας στους παπαράτσι που καραδοκούσαν πόζες με θυμωμένες εκφράσεις.

Παρά το περιστατικό που της χάλασε τη διάθεση, έδειχνε πολύ όμορφη φορώντας ένα πράσινο φόρεμα και ψηλές πλατφόρμες.Μαζί της ήταν και ο σύζυγός της Michael Warren.

Σε πρόσφατη συνέντευξη η πρωταγωνίστρια μίλησε για την κόρη της, Honor. «Η Ηonor παρ’ ότι είναι μόλις τριών ετών έχει ήδη αναπτύξει τη γυναικεία φιλαρέσκεια και τη θηλυκότητά της, μέσα στο σπίτι δοκιμάζει συνέχεια ρούχα, βρίσκει τρικ για να δείχνουν τα μαλλιά της πιο μακριά, ντύνεται πριγκίπισα.» και συνέχισε: « Θέλει να νιώθει ανεξάρτητη και να επιλέγει εκείνη τι θα φοράει όταν βγαίνουμε έξω, αλλά της εξηγώ ότι τέτοια ελευθερία θα έχει μόνο όταν μεγαλώσει».

Η Jessica Alba που έχει δύο κόρες την Honor που είναι 3 ετών και τη Haven που γεννήθηκε πρόσφατα είπε ότι θέλει να κάνει κι άλλα παιδιά και να μεγαλώσει την οικογένεια της.