Όσο απίθανο και αν ακούγεται, ο Simon Cowell, ξεκινά την ημέρα του ανεβαίνοντας ένα δέντρο.

Αυτό το παιδικό παιχνίδι τον βοηθάει να είναι καλά την υπόλοιπη μέρα. Όταν δεν ανεβαίνει τα δέντρα παίρνει σταγόνες ενός βιταμινούχο κοκτέιλ χάρης το οποίο φαίνεται νεότερος.

Το κοκτέιλ αυτό περιέχει βιταμίνες C, B12 και μαγνήσιο και χορηγείται ενδοφλέβια, και του το κάνει μια νοσοκόμα που έρχεται σπίτι του ή στο γραφείο του. «Είναι απίστευτο συναίσθημα» λέει 51χρονος Cowell.

Μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά δεν είναι ο μονός που αγκάλιαζε τέτοιες θεραπείες για να γυρίσει τον χρόνο πίσω.

Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά ασυνήθιστες θεραπείες που χρησιμοποιούν οι σταρ προκειμένου να παραμείνουν νέοι.

Βδέλλες

Τι θεραπεία είναι;

Αυτή η θεραπεία θέλει τον ενδιαφερόμενο να μπει σε μια μπανιέρα γεμάτο βδέλλες και να αφήσει τις βδέλλες να του ρουφήξουν το αίμα.


Φαν της θεραπείας

Η 48χρονη, Demi Moore,  «βλέπεις τις βδέλλες να πρήζονται καθώς πίνουν το αίμα σου» είπε ενθουσιασμένη.


Πως λειτουργεί η θεραπεία;

Το σάλιο των βδελλών περιέχει αντιπηκτικές και αναισθητικές ιδιότητες και μπορεί να κάνει τα αιμοφόρα αγγεία

Venom Προσώπου


Τι ειναι;

Το δάγκωμα ενός φιδιού ή ένα τσίμπημα μέλισσας στους κοινούς θνητούς ακούγεται ανατριχιαστικό αλλά οι celebrities  είναι διατιθεμένη χρησιμοποιήσουν στο πρόσωπο τους δηλητήριο σε μορφή κρέμας γιατί λέγεται να εξαφανίζει τις ρυτίδες και είναι το φυσικό Botox.

Φαν της θεραπείας

Η 38χρονη Gwyneth Paltrow κάνει θεραπείες που περιέχουν δηλητήριο φιδιού. Ενώ, η Dannii, 39χρονη  και η Kylie Minogue, χρησιμοποιούν το βάζο που περιέχει δηλητήριο μέλισσας και κοστίζει 55 λίρες.

Πως λειτουργεί;

Το δηλητήριο τσιμπά απαλά το δέρμα και στέλνει σήματα στα νεύρα και παράγουν χημικά που χαλαρώνουν και δυναμώνουν τους μυς του προσώπου.

Μάσκα από ανθρώπινο πλακούντα

Τι είναι;

Η θεραπεία περιλαμβάνει μια μάσκα προσώπου που περιέχει πραγματικό ανθρώπινο πλακούντα (που συλλέγεται από ρωσικά μαιευτήρια) και απλώνεται με μασάζ στο πρόσωπό σας. Τα όμορφα αποτελέσματα λέγονται να διαρκούν περισσότερο από άλλες θεραπείες περιποίησης προσώπου.

Φαν της θεραπείας

Η 42χρονη Jennifer Lopez, η 35χρονη ηθοποιός Reese Witherspoon, 53 Madonna.

Πως λειτουργεί;

Ο πλακούντας είναι πλούσιος σε πρωτεΐνες, βιταμίνες, μέταλλα, και ένα αμινοξύ που ονομάζεται γλυκίνη, που γεμίζει το δέρμα.