Μπορεί ο γάμος τους να μην είναι του ίδιου βεληνεκούς με εκείνον του διαδόχου του βρετανικού θρόνου Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, όμως και αυτός βασιλικός θα είναι!

Το Σάββατο παντρεύεται η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ, Ζάρα Φίλιπς και ο παίκτης του ράγκμπι σύντροφός της Μάικ Τίντολ.

Το ζευγάρι επιθυμεί η τελετή να κρατηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η 30χρονη Φίλιπς, κόρη της πριγκίπισσας Άννας και του πρώτου συζύγου της, Μαρκ Φίλιπς, θα παντρευτεί τον παίκτη του ράγκμπι στην ομάδα της Αγγλίας, Μάικ Τίντολ, 32 ετών, σε μία σεμνή τελετή στην πρωτεύουσα της Σκοτίας, Εδιμβούργο.

Ο γάμος θα τελεστεί σε εκκλησία στο Κάστρο του Εδιμβούργου και η γαμήλια δεξίωση θα δοθεί στο Ρalace of Holyroodhouse, την επίσημη κατοικία της βασίλισσας στη Σκοτία.

Όπως και η μητέρα της, η οποία εκπροσώπησε τη Βρετανία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1976, έτσι και η Φίλιπς έχει ήδη επιδείξει μία επιτυχημένη καριέρα στο χώρο της αγωνιστικής ιππασίας.

Το 2006 κέρδισε χρυσό μετάλλιο με το άλογό της Toytown στους Παγκόσμιους Αγώνες Ιππασίας στη Γερμανία, βοήθησε την ομάδα της Αγγλίας να κερδίσει αργυρό μετάλλιο και ψηφίστηκε από το BBC πρόσωπο της χρονιάς στο χώρο του αθλητισμού.