Ο βασιλικός γάμος καθήλωσε όλο τον πλανήτη! Τα βλέμματα ήταν στραμμένα στην τελετή, το νυφικό της Κέιτ και τους λαμπερούς καλεσμένους.

Ο γάμος του γιου της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του κοριτσιού από το Bucklebury έσπασε όλα τα ρεκόρ παρακολούθησης μέσω διαδικτύου, με 72 εκατομμύρια χρήστες, γράφει η τελευταία έκδοση του Βιβλίου Ρεκόρ Γκίνες!

Στη φετινή έκδοση του βιβλίου, που εκδίδεται ανελλιπώς επί 56 χρόνια, συμπεριλαμβάνονται τα πιο παράξενα επιτεύγματα, όπως για παράδειγμα αυτό της τραγουδίστριας Κρις Μπράουν, γνωστής ως «Δούκισσα» από το Λας Βέγκας που πήρε τον τίτλο του ανθρώπου με τα μακρύτερα νύχια που ήταν 50 εκατοστά!

Στο βιβλίο γίνεται αναφορά στον Εϊβιν Ντιούγκας με τα μεγαλύτερα σε όγκο φυσικά άφρο μαλλιά, αλλά και στον Τάισον Τερκ που έκανε 3.900 τρύπες μέσα σε επτά ώρες και 46 λεπτά στο σώμα του Κρις Έλιοτ.

Οι διασημότητες δεν λείπουν από το βιβλίο. ΗΥ Lady Gaga έχει τους περισσότερες θαυμαστές 11 εκατομμύρια στο Twitter, ενώ το τραγούδι της «Poker Face» έμεινε τις περισσότερες εβδομάδες στα charts.

Το τραγούδι του Τζάστιν Μπίμπερ «Baby”] και το βίντεο κλιπ του κατέβασαν 400 εκατομμύρια χρήστες.