Λίγο το γοερό κλάμα της -μέχρι εκείνη τη στιγμή σοβαρής και παγερής μέλλουσας πριγκίπισσας-, λίγο το αυστηρό βλέμμα του συζύγου της, όπως το απαθανάτισαν οι φωτογράφοι… ε, δεν ήθελαν και πολύ να οργιάσουν οι φήμες.
Σύμφωνα με αυτές, η νέα πριγκίπισσα του Μονακό Σαρλέν, προσπάθησε να το… σκάσει τρεις φορές πριν από το γάμο της με τον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό.

Η πρώτη της προσπάθεια ήταν τον περασμένο Μάιο, όταν η μέλλουσα τότε νύφη πετάχτηκε μέχρι το Παρίσι για τις πρόβες νυφικού. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στη γαλλική πρωτεύουσα, όπως αποκάλυψαν πηγές από το Μονακό, η Σαρλέν «κατέφυγε» στην πρεσβεία της χώρας της.

Λίγο καιρό αργότερα, τον ίδιο μήνα, η 33χρονη πρώην κολυμβήτρια προσπάθησε να ξεφύγει από τα «δίχτυα» του παλατιού κατά τη διάρκεια του Gran Prix.

Η τελευταία της απόπειρα έγινε την περασμένη εβδομάδα. Πηγές από το παλάτι ανέφεραν ότι κατέσχεσαν το διαβατήριό της ενώ μεταφερόταν με ελικόπτερο από τη Νίκαια στη Γαλλία. Τότε την έπεισαν να προχωρήσει στο γάμο.
«Αρκετές πηγές ανέφεραν ότι υπήρξε κάποιου είδους συμφωνία μεταξύ του ζεύγους» έγραψε η γαλλική εφημερίδα Le Journal du Dimanche.

Πηγές από το παλάτι ήλπιζαν ότι ο λαμπερός γάμος και οι υψηλοί προσκεκλημένοι θα επισκίαζαν το νέο σκάνδαλο, στο οποίο εμπλέκεται ο πρίγκιπας, σχετικά με ένα τρίτο νόθο παιδί.

Αυτή, λοιπόν είναι η άλλη όψη του νομίσματος για τη συγκίνηση της νέας πριγκίπισσας του Μονακό και τα δάκρυά της… κάτω από το σοβαρό και απαθές βλέμμα του συζύγου της.

Βίον ανθόσπαρτον!