Το γυαλί είχε ραγίσει εδώ και πολύ καιρό! Πίσω από τις δηλώσεις της Έλενας Παπαρίζου για τη σχέση της με τον Τόνυ Μαυρίδη υπήρχαν πάντα υπονοούμενα ότι το τέλος δεν θα αργούσε να έρθει.

Το «μελωμένο» ειδύλλιό τους είχε μετατραπεί σε έναν άγνωστο πόλεμο. Η αλήθεια είναι πως η τραγουδίστρια έδωσε τέλος στη σχέση τους και πρώτα απ’ όλα «έβγαλε» τον αγαπημένο της από την επαγγελματική της ζωή. Σήμερα, ενοχλημένη από τις διαρροές του χωρισμού τους, που τις αποδίδει σε εκείνον, έχει εγκαταστήσει στη Σουηδία το καινούργιο «στρατηγείο» της, μια απόφαση που αν μη τι άλλο προκαλεί πολλά ερωτήματα.

Όπως αποκαλύπτουν έγκυρες πηγές στην «Espresso της Κυριακής, η Έλενα ήταν εκείνη που έδωσε τέλος σε μια σχέση 12 ετών. Το τελευταίο διάστημα οι διαφωνίες τους σε πολλά θέματα ήταν έντονες και καθοριστικές για το μοιραίο τέλος. Σε όλες τις συνεντεύξεις της η Έλενα Παπαρίζου δεν φαινόταν ενθουσιασμένη με την ιδέα να παντρευτεί τον Τόνυ Μαυρίδη, αφού το μότο τις σε σχετικές ερωτήσεις ήταν «Δεν παίζει ρόλο ο γάμος στη ζωή μας».

Πριν ακόμα γίνει γνωστός ο χωρισμός του ζευγαριού στην Ελλάδα, η Έλενα Παπαρίζου μίλησε σε σουηδικό κανάλι αναφέροντας ότι πλέον έχει καινούργιο μάνατζερ από τη Σουηδία. Σε αυτή τη συνέντευξη δεν έκανε καμιά αναφορά στον χωρισμό της από τον Τόνυ, αφού ήθελε να κρατήσει μυστικό το θέμα. Όταν όμως πληροφορήθηκε ότι εκείνος διέρρευσε την είδηση του χωρισμού τους, ενοχλήθηκε και αυτή τη στιγμή το ζευγάρι δεν έχει καμία επαφή.