Ο Τομ Χανκς, ο Τομ Κρούζ, η Μαντόνα και η Μπιγιονσέ ήταν μεταξύ των διάσημων που βρέθηκαν δίπλα στην Όπρα Γουίνφρεϊ καθώς εκείνη γυρίζει τις τελευταίες εκπομπές της και το «Oprah Winfrey Show» κλείνει τα 25 του χρόνια. Το talk show μαγνητοσκοπήθηκε στο στάδιο του Σικάγο με κοινό περίπου 13 χιλιάδων ανθρώπων.

«Είναι μία αυτοδημιούργητη γυναίκα που παρέμεινε στην κορυφή για 25 χρόνια, κι ακόμα αφήνει τους άλλους να τρώνε τη σκόνη της», είπε η Μαντόνα.

Το σόου θα προβληθεί στις 23 και 24 του μήνα και έχει τίτλο «Oprah’s Surprise Spectacular» (Η θεαματική έκπληξη της Όπρα) καθώς ούτε η ίδια δεν γνώριζε ποιοι θα εμφανίζονταν στην εκπομπή της!

«Το σόου σου μετέτρεψε την έκπληξη σε μορφή τέχνης», είπε ο Τομ Χανκς, «σήμερα σε περιστοιχίζουν άνθρωποι που σε αγαπούν. Το στούντιο δεν ήταν αρκετά μεγάλο για να τους χωρέσει όλους κι έτσι να’ μαστε εδώ!» 

Χαμογελώντας ο Τομ Κρουζ είπε πως ήταν τιμή του που εμφανίστηκε 12 φορές στο σόου της Όπρα, από το 1988. «Έμοιαζες σαν 10 χρονών», είπε εκείνη ενθυμούμενη τη συζήτησή τους… 23 χρόνια πριν!

Δείτε φωτογραφίες