Πραγματοποιήθηκε για 15η συνεχόμενη χρονιά η τελετή βραβείων για τους «Άντρες της χρονιάς». Όπως ήταν αναμενόμενο πολλοί σταρ εμφανίστηκαν στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο «Αθηνών Αρένα». Σίγουρα αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος εμφανίστηκε φορώντας… φούστα! Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής έφυγε και με βραβείο από την εκδήλωση, αυτό του «αθλητή της χρονιάς».

Βραβείο όμως απέσπασε και ο Σάκης Ρουβάς σαν «τραγουδιστής της χρονιάς» και το αφιέρωσε στον κόσμο που τον ψήφισε. Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, είναι από τα πολυσυζητημένα τηλεοπτικά πρόσωπα και για το λόγο αυτό δεν θα γίνονταν να μην βραβευτεί. Ο γοητευτικός σεφ απέσπασε το βραβείο του «stylish άντρα της χρονιάς». «Μάνατζερ της χρονιάς» ήταν ο Άγγελος Δεληβοριάς, ενώ ο Adam Mpousdouko βραβεύτηκε ως «διεθνής Έλληνας».

Αν και τα βραβεία αφορούσαν τους άντρες, ωστόσο πολλές κυρίες της σόουμπιζ παρευρέθηκαν στη λαμπερή εκδήλωση. Η Ευγενία Μανωλίδου, η Νάντια Μπουλέ, η Πόπη Τσαπανίδου, η Μπέτυ Μαγγίρα, η Μαρίνα Βερνίκου,η Σίσσυ Φειδά και η Βάσω Κολλιδά ξεχώρισαν με τις εμφανίσεις τους, ενώ ο πάντα ξεχωριστός Λάκης Γαβαλάς συνδύασε φούξια παντελόνι και πράσινο μπουφάν!

Το βραβείο του «καλύτερου ραδιοπαραγωγού» απέσπασε ο Κωνσταντίνος Τζούμας, ενώ για τη συνολική του προσφορά τιμήθηκε ο Μιχάλης Κακογιάννης. Το βραβείο του έδωσε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Τα βραβεία παρουσίασαν οι Τζένη Θεωνά και ο Κλέων Γρηγοριάδης.