Μπορεί η «Επιχείρηση Μάτι Χάρι» να στέφθηκε με επιτυχία, ωστόσο οι σχέσεις της Νίνας Λοτσάρη με τους συνεργάτες της ήταν μάλλον αποτυχημένες. Η αρχή έγινε με την αποχώρηση του Χάρη Ρώμα, όπου οι φήμες τον ήθελαν να λογομαχεί στην οδό Πανεπιστημίου με τη Λίνα Λοτσάρη φωνάζοντας «δεν μπορώ να δουλεύω για μια ανθυποντίβα της μουσικής σκηνής».

Η παράσταση θα ανέβει στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο ούτε ο Μέμος Μπεγνής και η Τάνια Τρύπη θα παίξουν δίπλα στη Νίνα Λοτσάρη. Ο Μέμος Μπεγνής δήλωσε ότι δεν θα ξανασυνεργαστεί ποτέ μαζί της, ενώ, σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία», «στα μαχαίρια» είναι και η Τάνια Τρύπη με την πρωταγωνίστρια. Άλλωστε, η Τάνια Τρύπη είναι αδελφική φίλη του Χάρη Ρώμα.

Με νέο concept της παράστασης, αλλά και αλλαγή του ονόματος από «Επιχείρηση Μάτι Χάρι» σε «Επιχείρηση Λευκός Πύργος» θα ανέβει στη συμπρωτεύουσα η Νίνα Λοτσάρη. Αντικαταστάτες των ηθοποιών θα είναι το συγκρότημα 1550, ενώ η πρεμιέρα θα γίνει στο τέλος του μήνα στο Fix της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, η σοπράνο κάνει πρόβες για την όπερα «Αντιγόνη» του Θεόδωρου Στάθη, που θα ανέβει στο Μέγαρο Μουσικής στις 30 Μαρτίου.