Η Ελένη Καρακάση ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show», όπου μίλησε μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, την ολική υστερεκτομή στην οποία υποβλήθηκε, καθώς και τη διάγνωση της ινομυαλγίας, ενός αυτοάνοσου νοσήματος που της προκαλεί έντονους πόνους.

«Από τον ενδοκολπικό υπέρηχο ανακάλυψα το πρόβλημα. Υπήρχε κάτι που δεν ήταν φυσιολογικό. Η μαγνητική τρόμαξε τον γιατρό μου. Τετάρτη βγήκε η μαγνητική παρασκευή μπήκα στο νοσοκομείο. Έκανα ολική υστερεκτομή, αυτός ήταν ένας λόγος που αργούσαμε με τον Δημήτρη να κάνουμε βιολογικά ένα παιδί», σημείωσε η ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά του ANT1 «Grand Hotel».

«Το χειρουργείο της υστερεκτομής το έκανα την τρίτη χρονιά των Μελισσών, γι’ αυτό έλειπα από τα τελευταία επεισόδια. Τελικά, πήγαν όλα καλά, δεν ήταν καρκίνος. Μετά τις 40 μέρες συνέχισα να έχω δυνατούς ανεξήγητους πόνους, διαγνώστηκα με ινομυαλγία, είναι αυτοάνοσο. Έχεις ανεξήγητους πόνους και όπως μου το εξήγησε ο γιατρός είναι σαν ο εγκέφαλος να δίνει εντολή ότι ο πόνος είναι πολύ πιο δυνατός από ό,τι είναι. Με παίδεψε αρκετά και με παιδεύει ακόμα. Με βοήθησαν τα ιατρεία πόνου», πρόσθεσε στη συνέχεια η ηθοποιός.