Μέσω της επιχείρησής τους, που ειδικεύεται στην πώληση αξεσουάρ για πάρτι οι γονείς της Κέιτ Μίντλετον, μέλλουσας συζύγου του πρίγκιπα Ουίλιαμ, σχεδιάζουν να πουλήσουν αναμνηστικά του γάμου.

Ο Μάικλ και η Κάρολ Μίντλετον είναι οι ιδιοκτήτες της επιτυχημένης επιχείρησης Party Pieces, την οποία ίδρυσαν το 1987.

Η ιδέα, όπως εξηγούν οι ίδιοι, τους προέκυψε μετά από αίτημα μαθήτριας από τη Σουηδία, που ζήτησε να μάθει αν μπορεί να προμηθευτεί αναμνηστικά προϊόντα από το γάμο της 29ης Απριλίου.

«Γεια σας! Είμαστε μαθητές στο Βρετανικό Σχολείο της Σουηδίας και θα διοργανώσουμε “Ημέρα Βασιλικού Γάμου” τον Απρίλιο στο σχολείο μας. Μήπως θα διαθέσετε προς πώληση βρετανικά προϊόντα με θέμα το γάμο για τους επόμενους μήνες που θα μπορούσαμε να παραγγείλουμε; Ευχαριστούμε!», έγραφε σε μήνυμά της στο Facebook η μαθήτρια Βικτόρια Μπέικερ.

«Γεια σου Βικτόρια, σίγουρα θα διαθέσουμε κάποια παραδοσιακά προϊόντα για πάρτι μέχρι τα μέσα με τέλη Φεβρουαρίου. Θα σε ενημερώσουμε», απάντησε το ζεύγος Μίντλετον.

Στην ιστοσελίδα της εταιρίας τους, σε μία ενότητα με τίτλο «υπαίθρια πάρτι για το βασιλικό γάμο», οι Μίντλετον αναφέρουν ότι, μεταξύ άλλων, θα διατίθενται κέικ, κινέζικα φανάρια, λευκά τριαντάφυλλα για τον στολισμό της λιμουζίνας, που θα μεταφέρει τους νιόπαντρους και κορδέλες που θα γράφουν Just Married.