Σε μια εκ βαθέων τηλεοπτική εξομολόγηση προχώρησε η Όλγα Τρέμη όταν συνάντησε την Μάγκυ Δούση, το βράδυ της Κυριακής, στο νέο επεισόδιο για την εκπομπή Black Box που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του Attica Tv. Μέσα σε όλα, δε, η έμπειρη δημοσιογράφος μίλησε στη νεότερη της συνάδελφο για το τελευταίο βράδυ που βρέθηκε στο τιμόνι της παρουσίασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Μεγάλου Καναλιού.

Ειδικότερα, εμφανώς φορτισμένη συναισθηματικά αμέσως μετά την προβολή του εν λόγω αποσπάσματος, η Όλγα Τρέμη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έπεσε πολύ κλάμα τότε. Ήμουν και συγκινημένη και τρακαρισμένη, τότε δεν το είχα συνειδητοποιήσει ότι είχα τρακ. Δεν ξέρω για ποιο λόγο. Στα δελτία ειδήσεων οι ρόλοι είναι πολύ περιοριστικοί και έχουν κανόνες, δεν επιτρέπουν και ιδιαίτερη έκφραση του συναισθήματος».

«Εκείνη όμως ήταν μια, πραγματικά, μοναδική βραδιά. Έκλαιγαν οι τεχνικοί μέσα στο στούντιο, όλοι, τώρα μιλάμε για δίμετρα παλικάρια που έκλαιγαν σαν μωρά παιδιά. Εν τω μεταξύ έκλαιγαν και απ’ έξω αλλά εγώ βέβαια δεν μπορούσα να το καταλάβω αυτό όσο βρισκόμουν μέσα στο στούντιο.  Με το που βγήκα με περίμεναν πάρα πολλές ζεστές αγκαλιές. Πολλές ζεστές αγκαλιές».